IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Citigo и в рали-вариант

Концептуалният модел ще се появи пред публика на фестивал в Австрия

Skoda Citigo и в рали-вариант

Компанията Skoda разработи концептуален рали-автомобил на базата на компактния модел с 3 врати Citigo. Модификация е получила името Rally и ще бъде представена в края на май на австрийския фестивал Worthersee Tour, посветен на тунинговани машини на концерна Volkswagen.
Skoda Citigo и в рали-вариант
Засега Skoda показва само един тийзер на хечбека, като на съобщава неговите технически характеристики. Ако се съди по вида, малолитражката ще ще получи аеродинамична каросерия, преден капак с допълнителни вентилационни отвори, разширени калници, голямо задно антикрило, разположени в средата тръби на изпускателната система и 18-инчови джанти с нископрофилни гуми.

Освен този модел, на фестивала ще бъде представен и още един прототип на базата на Citigo. Той ще бъде с повдигната задна част, която ще се превърне в сцена за известен музикален диджей, който ще забавлява публиката на Worthersee. В машината ще има музикално оборудване с мощност 100 000 вата.

Тагове: skoda citigo. worthersee
0 от 500
  • #3
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Volanadjia ( преди 11 години )
    Добре бе, как ще се намери винаги някой да изцепи някаква уникална простотия. Имам нечовешко уважение към Делта Интеграле, някои от Абартовите италианки и тн. но все пак в последните няколко години не се сещам за нещо запомнящо се в този клас освен ФИАТ 500. Сега, като не харесвате някоя марка не е нужно да плюете навсякъде. Качвате се, карате и после вариантите са два - "Егати колата, искам я" или "Егати колата, да я карам ли за претопяване..."
  • #2
    17 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Me4tata na F.Piech....da napravi ot Skoda Lacia,a ot Seat Alfa Romeo,da ama ne.Nestava samo s iskane,triabva i АКЪЛ!
  • #1
    19 rate up comment 10 rate down comment
    асфф ( преди 11 години )
    Шкода направиха много добри коли под шапката на ВАГ и показаха добри рали постижения,но макар че са имали друго в предвид с името Ситиго,на български звучи като Ебиго,а същността му допринася допълнително за това.Може пък да се окаже добра рали кола... кой знае?