IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Maserati готви ново купе с 4 врати

Моделът Levante ще се появи на бял свят през 2014 г.

Maserati готви ново купе с 4 врати

Италианският производител на спортни коли Maserati е запазил името Levante за новото си купе с 4 врати, което трябва да се появи на бял свят през 2014 г., съобщи агенция Regnum. Автомобилът ще заеме едно място под Quattroporte в моделната гама на компанията.
Maserati готви ново купе с 4 врати
Levante ще бъде снабден с двигатели V6 и V8, които са комбинирани с 8-степенна автоматична скоростна кутия ZF. По предварителни данни автомобилът ще бъде на платформата LY на компанията Chrysler, която ще се превърне в основа и за следващите модели на Alfa Romeo.

Преди да видим Levante, ще се появят други 2 нови модела на Maserati. През 2013 г. трябва да дебютират големият седан Quattroporte и спортният кросовър Cinqueporte. Освен това италианците планират и създаването на модел с 2 врати и средно разположение на двигателя, който ще се пробва на световните пазари срещу Porsche 911 Turbo.

0 от 500