IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото лице на Fiat Linea

Моделът е предназначен за Азия и Южна Америка

Новото лице на Fiat Linea

Fiat Linea претърпя малко обновление, което засегна както екстериора, така и салона на седана. Това става ясно от показаните официални снимки на модела, който неговите производители ще пуснат съвсем скоро на пазарите в някои региони на Азия и в Южна Америка.
Новото лице на Fiat Linea
Ако се съди по фотографиите, обновеният Lineа е с доста по-съвременен външен вид. Седанът има нови предна и задна брони, решетката на радиатора е по-изразена, а освен това се появяват и доста хромирани елементи.
Новото лице на Fiat Linea
Интериорът прави впечатление с напълно новия панел за управление. Преработена е и централната конзола, на коята са разположени блоковете за управление на аудиосистемата и климатика. Нов е и скоростният лост.
Новото лице на Fiat Linea
От Fiat не съобщавата какви промени ще има при двигателите, но според експерти там единствената новост ще бъде 1.4 литров бензинов мотор с мощност 77 к.с.

Новата
Linea тръгва в продажби от лятото, като първите държави, в които ще се появи са Турция, Индия и Бразилия. Известно е, че в Турция освен новият вариант ще се предлага и настоящият. Обновената Linea ще се казва Yeni, а старата – Classic.
Новото лице на Fiat Linea

Тагове: fiat linea
0 от 500