fallback

Nissan пусна кола за 900 000 лева

Става дума за бруталния Juke-R.

fallback
  • #20
    Анонимен ( преди 12 години )
    Много се радвам за "японскяата" марка Nissan, повече продадени нисанчета повече париходи и за компанията майка Рено!!!
  • #19
    89979 ( преди 12 години )
    позиционирането на даден продукт си има пазар я Арабските емирства я Москва така ,че вие грижа не берете:))СЛАГАЙТЕ на германските бегачки ГАЗ-МАЗ МЕТАН ПРЕГОРЯЛО ОЛИО и си викайте колко сте велики и с тия пари какво щели сте да направите:)))))))))))
  • #18
    до 1 ( преди 12 години )
    тва са модели за КОЛЕКЦИОНЕРИ БОГАТИ ХОРА.... правят НИСАН и продават като половината вече са заявени!
  • #17
    emoxide ( преди 12 години )
    Ха-ха-ха! Сетих се за 1 виц:3 мутряги се хвалели кой има най-страшния пес. Единия вика: моя е страшен питбул, утепа сумати други кат него. Втория казал: Е дай да ги борим с моя. Сбили ги - второто победило. "Еее моя па е на анаболи!" - ухилил се втория мутрафон. Третия, водел дакел на каишка, казал: ми дай да ги видим как е с мойто псе. Другите му се присмели. Пред очите им дакела отворил една паст и на 2 хапки изял втория питбул. Е аз за ко дадох $1млн. за пластична операция на крокодила...
  • #16
    emoxide ( преди 12 години )
    продължение...Ако сте забелязали от NISSAN, с GT-R открайвреме си правят гъргарка с богаташите закупили си расови спортни автомобили. С тези гърбави и непрактични SUV-чета, за пореден път доказаха че има балъци милионери, напук на старателно позиционираните и маркетингово добре прицелени WAGENи и Co.
  • #15
    emoxide ( преди 12 години )
    Автомобилът е безумно скъп понеже се прави от спортния им отдел и гълта работна ръка понеже се прави ексклузивно, а не на поточна линия. Същите тези техници, за същото време, което ще отделят, за да правят *** Juke-R, биха вършили друга полезна работа за компанията. Явно сената на труда на именно тези квалифицирани кадри излиза пресолено. А и все пак като е гарга да е рошава...
  • #14
    КОКО ( преди 12 години )
    БА СИ СМЕШНАТА КОЛА... ЗА ТОЛКОВА ПАРЕ - ЦЯЛ АВТОПАРК ЩЕ СИ НАПАЗАРУВАМ, ДОРИ И ВТОРА РЪКА ДА СА
  • #13
    tintirimintiri ( преди 12 години )
    За тия пари ще си взема 5 GT-R и ше съм доста по бърз дори и от ферарита и ламборджинита :)
  • #12
    turbo_charged ( преди 12 години )
    Lada za 1 milion leva hahahahaLada!!!Are begi be rajda!
  • #11
    123 ( преди 12 години )
    това никога няма да бъде колекционерски автомобил. Просто потенциала на марката не е такъв. това винаги ще си е една забавна играчка. За пример ще дам , БМВ Х5 с V12 мотор. Някой помни ли е го има въобще ... концепция от 1998г. Да не говорим ,че М-техник, скоро разпродаваха на търг цяла колекция от автомобили в един единствен екземпляр и цената на никой от тях не се е покачила с годините, макар, че имаше уникални изпълнения (8-Серия М)
fallback
Последни