fallback

Porsche залага на хибридите

Двигателят с вътрешно горене не е изчерпан, категорични са от компанията

Следващите модели на Porsche ще залагат все повече на електрическото задвижване, но в същото време няма да се откажат от двигателите с вътрешно горене. Това обяви на форум във Виена един от шефовете на научно-изследователския отдел на компанията Волганг Хатц."Porsche ще концентрира своето внимание върху серийното използване на технологията *Plug-In-Hybrid - обясни Хатц. - Двигателят с вътрешно горене обаче ще продължава да играе важна роля в системата на задвижване на спортните ни автомобили в близко бъдеще. В компанията сме на мнение, че неговият потенциал все още не е изчерпан. Затова и сме готови с редица технически решения, които ще ни помогнат за повишаване на ефективността и техническите характеристики на хибридните автомобили".Трябва да се отбележи, че Porsche пусна на пазара два хибридни модела - Panamera и Cayenne. Продажбите на версията Porsche Cayenne S Hybrid през 2011 г. са два пъти повече, отколкото при конкурентите им в този сегмент.*Хибрид, чиито батерии могат да се зареждат в електрическата мрежа

Тагове:
fallback
  • #12
    Анонимен ( преди 12 години )
    Еми как японците да предлагат СУВ в този сегмент като не могат. Те един двигател не могат да направят, че сега чакат на двигателита на БМВ да си върнат доверието в клиентите и да си вдигнат смъкнатия имидж.
  • #11
    Анонимен ( преди 12 години )
    Като чуя тия от ФВ какви ги мислят и ми прилошава ... ще, ще, ще, ще...айде направете нещо най-сетне!
  • #10
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не, Порше не е измислил каруца с динамо а първия хибрид ДВГ с Батерии. Само ти може да си караш колелото с динамо и да си мислиш че караш хибрид. За *** като теб има свободна енциклопедия. Да четат, да се почесват зад врата и да цъкат с език. А за каруците да спомена, че ако германците не бяха измислили ДВГ японците още щяха да се движат с каруци.
  • #9
    Анонимен ( преди 12 години )
    Kakvo stana be shvab4eta- nali ot hibridite niamashe smisal?? HAHAHAHAH
  • #8
    Анонимен ( преди 12 години )
    Искам само да забележите с каква скоростна кутия е Порше Кайен - 8 степенен автоматик Айсин. Порше залага на японски технологии. И правилно!
  • #7
    Анонимен ( преди 12 години )
    Кои конглокенти. Японците не прадлагат СУВ в тоя сегмент,затова поршенцата са добре. Порше предлагат хибридния СУВ,но продажбите са слаби. Всички хибриди продава Тойота и Лексус. ДФругите гледат отблизо и се учат от японците! И то със закъснение както винаги. ПОрше измислил хибрида- ахаха кой хибрид- каруцата с дървените колела и динамо - на това ли му викаш хибрид?
  • #6
    Анонимен ( преди 12 години )
    Изчакаха японците да развият техологиите, сега ще копират наготово. А празноглавите им фенчета ще ни обясняват как Порше бил измислил хибрида. Ей, няма по-нагло същества от немците.
  • #5
    Анонимен ( преди 12 години )
    Сега вече германците ще покажат на японците как се правят хибриди, че както е тръгнало, японците ще откажат хората от хибридите с нескопосаните си опити да правят хибрид, нещо което Порше е измислил още преди 100 години., много ми хареса изречението "Продажбите на версията Porsche Cayenne S Hybrid през 2011 г. са два пъти повече, отколкото при конглокентите им в този сегмент." Е как няма да са два пъти, скоро ще са 10 пъти повече.
  • #4
    Абсолютише анонимише ( преди 12 години )
    Тъкмо като го направят, ще разберем отново, откъде японците копират!:)
  • #3
    Ivan ( преди 12 години )
    izviniavam se za latinicata.xaxa kvo stana.. na hibridi she zalagat, mercedes se oteglq ot formula 1.. sega iskam komentari " troshliota da mi qde ... " stana tq, kakvato stana !
fallback
Последни