fallback

Porsche готви Ferrari Fighter

Новото купе с 4 врати трябва да се появи на пазара през 2015 г.

Компанията Porsche работи върху създаването на ново купе с 4 врати, което трябва да се появи на пазара през 2015 г., съобщиха източници от компанията пред английски журналисти.Пред публиката новият модел ще бъде представен като Porsche 960, но към момента използваното от инженерите, които работят по проекта, име е FeFi (Ferrari Fighter). Това название ясно показва към коя клиентска група ще бъде насочен автомобилът.Новото Porsche 960 ще бъде построено върху платформата MSB-M, която Volkswagen създаде наскоро за модели със средно разположение на двигателя и задно задвижване. Машината ще бъде снабдена с 3.8 литров, би-турбо мотор с мощност 600 к.с. и 745 Нм въртящ момент. Цената на автомобила ще бъде около €250,000.

fallback
  • #5
    Анонимен ( преди 12 години )
    Порше може да се мери само с тези които са му в категорията - обикновените автомобили.Ферари не е там.Фолксваген създал платформата.......ъъъъъъ Фолксваген-Ферари, за какво сравнение говорим изобщо.Порше вече си е обикновена кола къде се силят срещу най-добрите?
  • #4
    бавареца ( преди 12 години )
    ае стига се излага вече. нали видя че монтедземоло хълцал като видял американски камион
  • #3
    Анонимен ( преди 12 години )
    Всички се мерият с Ферари.Смешници.
  • #2
    бавареца ( преди 12 години )
    двигателя е отпред и е средноразположен защото е зад предната ос. всички модели на ферари с преден мотор са така. нека противниците на gt-R да видят цената и да кажат коло нисана могат да се земат за тея пари - тая кола ще има характеристики подобни на него.
  • #1
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хем с 4 врати, хем със средноразположен двигател.
fallback
Последни