fallback

Subaru показа обновените Legacy и Outback

По-мощни двигатели и нови системи за сигурност в двата модела

Компанията Subaru разкри подробности за обновените версии на моделите си Legacy и Outback, предназначени за американския пазар. Тяхната премиера ще бъде на изложението в Ню Йорк, като новостите са в двигателите, модернизирания екстериор и електронните системи за сигурност.Обновените Subaru Legacy (на първата снимка) и Outback (на втората) ще се предлагат с 2.5 литров боксеров двигател с мощност 175 к.с. и 235 Нм. Това е с 3 к.с. и 5 Нм повече от досегашните версии на двата модела. Двигателят ще може да се комбинира както с механична скоростна кутия, така и с вариаторна Lineartronic от второ поколение. Моделите ще може да бъдат поръчани и с 3.5 литров, 6-цилиндров мотор с мощност 260 к.с. и 6-степенна автоматична кутия.Според представители на Subaru новите версии на двата модела ще получат и системата EyeSight, която защитава автомобилите от сблъсък при градски условия и която може, при нужда, да спре напълно движението в случай на опасност. Системата е обединена с адаптивен круз-контрол, както и със система за контрол на движението, която благодарение на камери и сензори разпознава не само превозните средства на пътя, но и пешеходците.Информация и снимки: Caranddriver.com

Тагове: subaru
fallback
  • #16
    Анонимен ( преди 12 години )
    SLR e mente!
  • #15
    Анонимен ( преди 12 години )
    Kakvoto pipne Klasika i zabremeniava!
  • #14
    psihiataraNaKlasika ( преди 12 години )
    Klasika e nenormalen.40godi6en, s mozak na 1vo.klasnik.
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    намери си приятелка
  • #12
    Анонимен ( преди 12 години )
    hahaha, tova bilo 'bokster' vse pak ....
  • #11
    Иван ( преди 12 години )
    Антон, все пак това е бокстер с неговите плусове и минуси.
  • #10
    Oнзи ( преди 12 години )
    аз пък имам аутбек 2006-та 3.0 мотор мноу харчи ама и мноу ама мноу върви особено на сняг :)
  • #9
    Антон Стоянов ( преди 12 години )
    Моторите са здрави - никой не спори за това . Просто изостават много от тенденциите в двигателостроенето : директно впръскване , каскадни турбини и т.н.
  • #8
    Иван ( преди 12 години )
    Момче, порше не могат да направят по-балансиран двигател. Този агрегат ще те надживее, ако ще само в червените да го потиш!
  • #7
    Антон Стоянов ( преди 12 години )
    Колко му е КПД-то ? Боксеровия мотор се отличава с по мисък въртящ момент при еднаква кубатура в сравнение с конвенционалния . Други са плюсовете на боксера : нисък център на тежеста, липса на усукващи сили и от там балансиран ход , малук ход на буталото - и от там бързо развъртане на мотора . Минусите : малък въртящ момент при сравними кубатури и в следствие на това : висок разход .
fallback
Последни