fallback

Mini бижу за двама

Mini Coupe SD предлага истинско удоволствие от шофирането, уникален дизайн, приличен багажник, завидна екслузивност и стил, предназначени за двама.

Тагове: mini coupe sd
fallback
  • #18
    Анонимен ( преди 12 години )
    Fiesta i C3 kade gi slaga6?MINI,MITO,A1,Ypsilon.....
  • #17
    Анонимен ( преди 12 години )
    Wane е прав, в Европа (белите държави, а не Балканите) хот хечовете ги карат и пичове, даже повече от жените. Там не е срмно да имаш Мини, Ситроен С3, Фиеста и т.н. Тук обаче е модерно да се правиш на мутра - стероиди, косата нула номер, да гледаш лошо и голяма кола, която вози само теб и гаджето.
  • #16
    Wane ( преди 12 години )
    @СтефанMini е дамски автомобил само на извратените пазари, като нашия където хората си мерят п*шките с колите, които карат.И чисто информативно, стандартното Mini има 4 места (аз бих казал 2+2, защото задните не стават дори за някой висок 1.70) и миниатюрен багажник. Купето има 3 пъти по-голям багажник. Отделно, че е по-леко с 300+ кг, което 100% се отразява доста забележимо на управлението (по не дамски начин)
  • #15
    Анонимен ( преди 12 години )
    Много неща в България са доста пошли в това число включвам и прехвалена бг хубост. Красиви жени има навсякъде, само че много българи са нямали възможност да се убедят лично. А толкова ми е смешен лафа че толкова красиви жени можели да се видят по бг улиците, колкото никъде другаде по света. Все едно че всичките целия свят са обиколили, или пък красивите жени по света все пешком ходят. Слезте малко на земята де, стига сте я превъзнасяли тази бг хубост. Че ми звучи като извадено от народни песни
  • #14
    Анонимен ( преди 12 години )
    Mnogo *** gleda6,edva li si bil s jena izob6to.Ne se i u4udvam,koia 6te ti dade na tebe,da ne e luda.ME4TAI SI!!!
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    Българките са най-големите глокви а освен това са и грозни. Красотата на българката е мит. Не искам да се оженя за българка, а за чужденка! Италиянките и унгарките са по-красиви!
  • #12
    Стефан ( преди 12 години )
    Минито си е дамски автомобил и стандартния Купър е фантастичен,но това нещо е недоразумение - питайте всяка жена дали е съгласна да се лиши от 4 места и голям багажник :)Като двуместен вече наистина влиза на ринга с Мх-5, а там от 20 години всички са яли бой.
  • #11
    reventon ( преди 12 години )
    e nemoje da se otre4e,4e e skupi4ko..az dori bih izbral,benzinkata sus 184 konq,koqto dori be6e maalko po-evtina ot tozi dizel
  • #10
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ако искам наистина да си направя кефа бих взел Мазда МХ-5.Хем по-евтина,хем по-добра,красива и надеждна.Не казвам,че Минито е лошо, но по отношение на цената е прекалено надценено.Таблото с този огромния водомер е супер грозно и нефункционално.Как за няколкостотин км. разбраха,че е надеждно?На платена реклама намирисва.
  • #9
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ti si *** be,4ujdenka(mi po4vai),boooje i toia 6te ni izlaga!!!
fallback
Последни