IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Коби Брайънт се обзаведе с ново Ferrari

Баскетболната суперзвезда плати 329 000 долара за модела 458 Italia

Коби Брайънт се обзаведе с ново Ferrari


Снимка: Ferrari

Суперзвездата на ЛА Лейкърс Коби Брайънт вече е горд собственик на убийственото Ferrari 458 Italia, твърдят медиите отвъд Океана.

Баскетболистът е платил 329 000 долара за луксозното возило, но при положение, че получава по 25 милиона на година от Езерняците, би могъл да си позволи и доста по-скъпи прищявки.

Автомобилът е изключително луксозен и в него са вложени най-новите технологии. Разполага с V8 двигател, генериращ 570 к.с., който е способен да го ускори от място до 100 км/час за 3.4 секунди и да продължи да ускорява чак до 320 км/час. В модела са застъпени елементи от колите на Скудерията във Формула 1 и дори Михаел Шумахер е участвал при създаването на 458 Italia.

Само преди няколко дни Ерик Клептън също се обзаведе с Ferrari 458 Italia. Неговият екземпляр обаче е дело на Ferrari Special Projects и е единствен по рода си. Той има уникална външност и вместо със стандартния V8 двигател, е оборудван с по-мощен V12 агрегат.

Още новини четете в Gol.bg

Тагове: ferrari 458 italia
0 от 500