IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови снимки на BMW 3-Series Gran Turismo

Представят модела през септември в Париж.

Нови снимки на BMW 3-Series Gran Turismo


Нови шпионски снимки на BMW 3-Series Gran Turismo се появиха в интернет пространството. Този път GT версията на новата "тройка" е заловена по време на зимни тестове.

Автомобилът е силно маскиран, но въпреки това се забелязва, че бъдещият 3 GT ще изглежда доста по-спортно от по-практично ориентираният 5-Series Gran Turismo. Маскировката е доста добра, така че детайлите по автомобила не се виждат, но може да се съди за задната част, която ще дава разликата с другите модели от 3-Series.

Gran Turismo ще бъде със същите двигатели, с които разполага новата 3-Series на BMW. Сред ще тях присъстват 2.0-литров четирицилиндров и 3.0-литров шестцилиндров, с мощност съответно 245 и 306 к.с., както и четирицилиндровите дизелови агрегати с обем 2.0-литра, генериращи 163 и 184 к.с.

BMW 3-Series Gran Turismo ще бъде официално представен на изложението в Париж през септември. Продажбите трябва да стартират в началото на 2013 година.

0 от 500