fallback

Hyundai Santa Fe – нови подробности

Големите промени са в дизайна и системите за безопасност

Следващото поколение на корейския кросовър Hyundai Santa Fe трябва да дебютира пред публика на изложението в Ню Йорк през април. Затова и интересът към машината е огромен, а в интеренет вече излизат подробности за нея.Само преди няколко дни корейски сайт публикува страници от рекламната брошура на кросовъра и това накара ръководството на Hyundai да пусне и официални снимки. Ако се съди по тях, дизайнът на машината ще бъде в духа на по-спортните модели на компанията като Veloster или обновения Genesis Coupe.Новият дизайнерски език на марката е получл името Storm Edge, като според компанията той трябва да придаде по едновремено футуристичен и урбанистичен външен вид на автомобила.Промени има и във вътрешността на кросовъра. Основната от тях е появата на трети ред седалки, който ще се предлага като опция. Списъка от системи за активна безопасност ще се попълни със специална въздушна възглавници за коленета на водача. Ще има още система за предупреждение за напускане на платното по време на движение, система за помощ при паркиране, както и мултимедийна система Blue Link. В гамата от мотори също ще настъпят изменения, но те няма да бъдат кардинални. Новото Santa Fe ще запази двигателите от предишното поколение (четири и шестцилиндрови), но те ще бъдат леко модерницирани. Вероятно ще се появи 2.0-литров турбомотор с мощност 274 к.с., както и 2.2-литров дизел с мощност 225 к.с. и 500 Нм.

Тагове: hyundai santa fe
fallback
  • #28
    Анонимен ( преди 12 години )
    Въпросния Сърбин е сменил маслото 5000 км. преди да му изтече срока за ползване дадено от производителя на маслото. Второ Сърбина е с Туксон а пича с двете Санта Фе, който не иска да види вече Хюндай а пича с КИАта а пича с и30 ит.н. вземи прегледай чичко гугъл и проблемите с гаранциите на Хюндай. Сори миризлив истината, може и да боли но не очаквай някой да даде на баща ти Ауди за служебна кола, за чистача на *** Хюндай за шефа Ауди,БМВ или Мерцедес.Да се знае кой е шеф и кой миризлив чистач
  • #27
    Анонимен ( преди 12 години )
    Верно много *** хора пишат тука. Санта Фе с 3 литрови двигатели пък и данни дават за него. Смешници.
  • #26
    Анонимен ( преди 12 години )
    Дааа миризма точно така кефя се като гледам страховата ти невроза и параноя, да миризлив всички тука са тоя дето те *** в Казанлък, ама неее аз примерно съм тоя дето те гонеше из Бургас а ти пищеше като жена и се надриска от страх сети ли се на Спирка Театъра срещата преди 2г. или пак да давам линка как сричаш и заекваш? Бъчвари,баварци, маварци и незнам си какви още изобщо не ги познавам. А като напишеш проблеми с Гаранция на Автомобил не излиза нито една друга марка освен Хюндай и КИА.
  • #25
    бавареца ( преди 12 години )
    а освен фиеста и за ауди 80 си мечтаеш. и може би си от казанлъшко село и затова по твоите представи да си от града е обида. както и да е- ако ще казваш нещо за статията казвай, няма значение какви са ти мечтите и от къде си. ако не - паси овцете или дои кравите.
  • #24
    do Hyundai ( преди 12 години )
    Миризмата *** на вентилатора.
  • #23
    до 66 ( преди 12 години )
    Изобщо не бъркам никой.Казанлъшкия *** с прословутото ауди 80 на татко му пише с различни ника,Бъчваря,Бавареца,66,...Но е толкова ***,че често бърка версията на единия с другия.Този сайт му е един вид виртуално спасение,представя си,че не е беден *** без книжка.Правете се,че му вярвате,на него само това му остава.
  • #22
    Анонимен ( преди 12 години )
    Изгорелите с гаранциите на VW и Audi са толкова много,че се обединяват за колективни искове.Колкото да е чудно това,защото би трябвало за коли със символично кратка гаранция да няма проблеми,но напротив,толкова са много,че хората правят кооперативи срещу тях.
  • #21
    Анонимен ( преди 12 години )
    "ПРОБЛЕМ С ГАРАНЦИЯ НА АВТОМОБИЛ , БЪКА ОТ ОПЛАКВАНИЯ С ХЮНДАЙ И КИА" еха,*** парцаливо,пак ли ще четем за сърбина-алкохолик ,който не си сменял маслото на колата и не му признали гаранцията.Ами да беше прочел,че преди това е имал същия случай с вносителите на Опел.А проблеми с гаранциите на ФВ и Ауди има колкото искаш,в Германия се обединиха всички изгорели от тях в колективен иск и сключиха извън съдебно споразумение,за пукнатите глави,замръзналите двигатели,компресорите на климатиците...
  • #20
    Анонимен ( преди 12 години )
    "...Настоящия модел с 3-литров дизел и 240к.с. е ускорение до 100км. 12 сек..." явно простия кашон си ти,***.Отново показваш завидни висоти с *** ти тъпота.Санта Фе с 3.0 дизел няма.
  • #19
    бавареца ( преди 12 години )
    писал съм няколко пъти каква кола карам. ако намериш къде съм писал че съм карал фиеста - кажи къде и колко пари да ти дам за усилието. и ако не можеш да намериш - не ме обиждай. не съм от бавария, но карам баварска кола. дано да продължавам в същия дух.
fallback
Последни