fallback

Renault Zoe поставя нови стандарти

Електрически автомобил с автономия 210 километра и цена 15,700 евро.

Тагове: renault zoe
fallback
  • #34
    Фен ( преди 10 години )
    За всички тук които коментират за Нисан, Митсубиши, и т.н само да кажа че всички модели на нисан са с двигатели на Рено и Рено притежава 44% от Нисан. И в статията се говори за сериини произведени електрически коли и това са Нисан и Рено заедно. Но като се има предвид кой притежава японският производител мисля че коментариите на тази тема са излишни. Рено спасиха Нисан от фалит през 1999 г. и всички модели на Нисан след тази година са дизайн на Рено.
  • #33
    От чужбина ( преди 11 години )
    Интересувам се от покупката на Рено ЗОЕ. За това почнах тема във форума на рено България. http://***.renault-bg.com/smf/index.php?topic=141304.0Видях колата вече два пъти и съм публикувал снимки и малко впечатления.
  • #32
    Chevy Volt ( преди 12 години )
    Ако сега си купиш нова петролна кола, след някоя друга година (план ЕВРО 2030->краен срок) не само не можеш я подари (поне иска гориво, за да върви), ами ще трябва да платиш бясна еко такса за претопяване :D Избиване на пари йок, а си набил за поддръжка и консумативи още 3 пъти цената :D С Реното е точно обратното - поддръжка на ДВГ няма, за батерията се грижи само Renault-те я поддържат, те я сменят с по-нов модел и т.н., слагаш фотоволтаици и караш без пари! Чист въздух, тишина в града - КЕФ!
  • #31
    бб ( преди 12 години )
    Абе хора, японцита правят добри коли, но когато прекалено ги превъзнасяте ставате смешни и те покрай вас. Като чета коментарите по-долу излиза, че САМО и ЕДИНСТВЕНО в Япония се създават технологиите, другите са *** и нищо не правят. В такъв случай ми е чудно как изобщо се продават европейски коли!? По вашата логика толкова ли хора не виждат, че едното е космически кораб, а другото каруца!? Ако става въпрос за 100 човека хайде заблудени са, а те са милиони тези, които купуват европейски коли.
  • #30
    Вагнер ( преди 12 години )
    Варта,Бош...какви са?М/у другото мисля,че Конкорд(свръхзвуков пътнически самолет)е произведен във Франция през 1968/69 г..и още нещо за пичовете с Хонди и Голфчета..През 1902 година Луи Рено създава четирицилиндров бензинов двигател, който произвеждал 24 к.с. мощност, а малко по-късно патентова и първото турбо.Renault FT17
  • #29
    Анонимен ( преди 12 години )
    Абе я кажете някой голям френски или немски производител на батерии? Аз нещо не се сещам.
  • #28
    Triforce ( преди 12 години )
    Дошо, какво не ти харесваш френските автомобили? Я кажи твоята Хонда с какъв мотор е, че е по-добра от френските?!
  • #27
    Анонимен ( преди 12 години )
    Най-големите производители на батерии са Саньо,Панасоник и Тошиба. Всички други са мнооого назад.
  • #26
    Анонимен ( преди 12 години )
    Евала направо съм изумен! Радвам се, че този път са работили дизайнерите на Рено, а не тези на Нисан.Повечето европейски модели на Рено представляват Нисан, със сменена емблема.Но тук просто си личи, колко е изпипано.. и изобщо новата гама на Рено е страхотна, започват да изграждат свое уникално излъчване.Това ще се вижда тепърва,когато Рено финализират сделката за купуването на VW Group.
  • #25
    Къде са ВАГините? ( преди 12 години )
    Дали Митсубиши или Нисан са първи няма значение.Разликата е от няколко месеца между излизането на едното и другото возило.Важното е,че за пореден път японците са на върха на технологиите и са пак първи,а другите ще гледат и ще копират само.Истината е,че Рено се възползват,че са в съюз с много по-напреднала технологично компания и пущат модели,които в друг случай никога не биха могли да направят.В същото време ВАГиналната марка и всички останали немски талиги подобряват дизелите си. :D
fallback
Последни