IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

AUDI РЕШИ ДА ИМА КАБРИО ВЕРСИЯ ПРИ А3

От ръководството на Audi потвърдиха, че производството на новата версия на A3 -кабрио, ще започне в завода на фирмата в Брюксел през следващата година.

AUDI РЕШИ ДА ИМА КАБРИО ВЕРСИЯ ПРИ А3
Целта е да се създаде конкурент на новото кабрио на BMW Серия-3. Засега се прогнозира, че новото A3 ще бъде с по-евтиния и лек мек сгъваем покрив, вместо скъпия, по-сложен и тежък метален сгъваем покрив. Това вероятно ще даде възможност за постигането на по-добра динамика в сравнение с конкурента  BMW. Информацията и компютърния образ на бъдещия модел са публикувани в The German Car Blog. Според публикацията образът е точна версия на бъдещия кабриолет и показва, че той ще бъде за четири пътници. Вижда се също, че предницата има малко по-различен дизайн от сегашното  Audi A3. Главната промяна е в капака на мотора, който сега е по-висок за да отговори на последните изисквания за безопасност на пешеходците. BMW от своя страна няма да разчита само на кабриолета от Серия-3 за конкуренцията с бъдещото кабрио на Audi. Баварците ще пуснат и кабрио в Серия-1, което ще се появи на пазара по същото време, по което ще дебютира и кабриото на А3.
0 от 500