IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

SEAT подготвя нов Leon

Машината ще прилича на концепта Ibe

SEAT подготвя нов Leon

Преживяващият трудни времена испански производител SEAT планира още през тази година да покаже следващото поколение на модела Leon, както и да пусне в продажба още няколко нови модела. Компанията се отказа от създаването на автомобил "три в едно", каквато идея имаше - една кола за всякакъв начин на живот. Затова пък новият Leon ще бъде пуснат в 3 различни модификации, в чиято основата ще бъде показаният концепт Ibe (на снимките).

"Новият Leon ще бъде ориентиран към различни потребителски аудитории - заяви главният дизайнер на SEAT Алехандро Месонеро-Романос. - Хечбекът с 5 врати ще бъде насочен към семействата, които искат да имат динамичен, но в същото време достатъчно простроен автомобил. Вариантът с 3 врати и с намалена колесна база ще бъде по-спортен и ще прилича донякъде на купе, но ще си остане хечбек. Ще има и спортно комби с огромен багажник и висока функционалност".

SEAT Leon ще бъде показан на есенното изложение в Париж. Преди това - на автосалона в Женева, испанската компания ще покаже новия седан Тoledo, а на изложбата в Пекин ще видим специални версии на настоящето поколение Leon и фейслифт на Ibiza, които са разработени изцяло за пазара в Китай. През есента също така SEAT ще пусне компактния Mii и фейслифт на Ibiza, предназначена за Европа.

Тагове: seat leon ibe ibiza toledo
0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Toledo, TD li da bade????????????????
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Toledo ( преди 12 години )
    Според мен дизайнът на СЕАТ е най-добър в цялата ФВ груп!С нетърпение очаквам новото Толедо!
  • #7
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Алфист ( преди 12 години )
    Жива скръб за СЕАТ! На времено, когато ФВ купиха Сеат и после отмъкнаха от Алфа Валтер Де Силва, идеята беше Сеат да стане спортната марка, каквато е Алфа за Фиат! Но, с времето, Сеат въпреки че разполагат с технологии, не по-лоши от Фиат си остават съвсем посредствена фирва и това "Хечбекът с 5 врати ще бъде насочен към семействата, които искат да имат динамичен, но в същото време достатъчно простроен автомобил" говори достатъчно добре, че никога няма да бъдат това което е Алфа за Фиат!
  • #6
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Онзи ( преди 12 години )
    концептът е страхотен но концернът майка няма да позволи доведеното дете да е по-хубаво от първородното
  • #5
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    VW SCIROCCO
  • #4
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Концепта е страхотен, няма нищо общо с някакви японски тенекийки, но проблема е че няма да има много общо със серийната версия накрая..
  • #3
    5 rate up comment 4 rate down comment
    бб ( преди 12 години )
    К'во прави този концепт? Иб... ;)
  • #2
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Дизайнерите много са разглеждали фотоси с японски коли, накрая се изморили я направо прекопирали задницата на Импреза-та.(с одобрението на шефа на ФВ разбира се)
  • #1
    15 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ако серийния изглежда като концепта, направо ще избие рибата!