IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как ще изглежда новото Audi TT

Първи компютърни изображения на автомобила

Как ще изглежда новото Audi TT


Първи компютърни изображения на третото поколение на спортното Аudi TT се появиха в британското издание Autoexpress. Засега не е ясно дали автомобилът ще изглежда точно така, но според специалисти вероятността е огромна.

От фотографиите се вижда, че създателите на автомобила са вдъхновени до голяма степен от Audi R8 и от концептуалните модели e-tron и e-tron Spyder  - по-спортен вид и повече остри ъгли. И наистина, няма как да се отрече, че машината изглежда далеч по-спортна в този си вид.

Съобщава се още, че новото ТТ ще се появи пред публика през втората половина на следващата година, а на пазара ще излезе не по-рано от 2014 г. Моделната линия ще се състои от купе и роудстър, които ще бъдат значително по-леки, по-ефективни и по-бързи от настоящите.

Още по темата:

Audi обещава по-спортно TT

Тагове: audi tt e-tron spyder
0 от 500
  • #15
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    И тук дизайнерите много са прелиствали фотоси с японски коли, особено относно предницата.
  • #14
    6 rate up comment 4 rate down comment
    speedart ( преди 12 години )
    Не казва ми го рено-нисан-даймлер концерна..
  • #13
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Това за частите отгоре ли ти го казват?
  • #12
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    В друга статия Дошо каза, че харесва 370.Споделям мнението му.И съм се чудил, как ако има 350 или 370 може да си похарчиш парите за ТТ, ама факт - ТТ се продава доста повече.Неведоми са пътищата на фена с парите.Ама това тук е хубаво, нека не си кривим душите.
  • #11
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Човек трябва да прочете някои постове по 3-4 пъти, за да разбере смисъла им...
  • #10
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Wane ( преди 12 години )
    Еми дано от реалността наподобява тези изображения, защото изглежда добре и има значително повече индивидуализъм от настоящия модел.
  • #9
    9 rate up comment 8 rate down comment
    speedart ( преди 12 години )
    Дошо , а тъпия нисан като няма една японска част по него по добре ли е...че не беше рено, двигател пежо, или VW , накрая трябваше мерцедес да ви управлява..
  • #8
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    А те на суперкачествените немски машини последно време цените им се сриват направо, а на тези които не падат си висят по автокъщите щото, никой не ги купува.
  • #7
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    АЗ бете интелектуалецо не казвам, че БМВ-то е *** и за нищо не става.Казвам, че не може да се сравнява с ГТР-а.Иначе бате като ще си говориме за комфорт, защо ми е това БМВ като има Лексус ЛС?
  • #6
    10 rate up comment 9 rate down comment
    .. ( преди 12 години )
    Доше *** *** 370 нисани ти харесва кадето и плюката няма да си остава на него а това тук не ти.Ти бате кой ти е дал компютър на село да си казваж простичкото мнение :Д Ти бате карай си на дядоти москвича и си меятаи за някоя издухана азиатска талига те бързо има падат цените не се притеснявай