fallback

Volvo V60 Plug-In Hybrid идва още догодина

Хибридното Volvo харчи по 2,3 литра дизел на 100, ускорява от място до 100 км/час за 6 секунди и може да се зарежда в контакта

Тагове: volvo v60 plug-in hybrid
fallback
  • #31
    Chevy Volt ( преди 12 години )
    Шевролет Волт прави 100 под 9 секунди в Sport Modе. Има 2 електромотора, само единият от които е 150к.с. Върви САМО НА ТОК и минава 80км (с 30 отгоре) с едно зареждане. Гаранцията на батериите от GM е 8 години. Уорлик кара такъв по София от няколко дни и не можеш му затвори усмивката. Каза че ще продава ток от фотоволтаиците си на Фандъкова...
  • #30
    Георги ( преди 12 години )
    ааа моментщом Волво са китайци, тогава Мерцедес са си абсолютни хАмерикански талиги както и Опел и Астон Мартин, виж Сеат са си немски, а Ягуар и Ленд Роувър са Индийски талиги.
  • #29
    :) ( преди 12 години )
    Пич, айде мисли малко. Новите технологии, винаги идват по-скъпи, докато успеят да навлезнат на пазара. Колко струват дизеловите хибриди BMW 5 или E-class? Щом китайците успяват да прокарат такива технологии преди немците, какви изводи можеш да си направиш?
  • #28
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тея луди ли са!?!?!За цената която ще го пуснат си вземаш БМВ 5 или Е-клас.Не виждам кой ненормалник би броил толкова пари за този таралястник,който освен това е китайско изпълнение и не се е доказал още на пазара.
  • #27
    RS1600 ( преди 12 години )
    Няма и да го намериш.
  • #26
    Анонимен ( преди 12 години )
    И кога това нещо,че нещо не го намирам?
  • #25
    DrGreenthumb ( преди 12 години )
    Ауто Билд направиха тест на 4x4 автомобили и наред с коли като Passat 4motion, Porsche Cayenne, Impreza, S class 4 matic точно V60 D5 awd беше класирана на първо място.
  • #24
    до RS1600 ( преди 12 години )
    Престани да се излагаш,бе момче!Волвото беше с по-слаби спирачки от Мazda 6 и Hyundai i40.Да не говорим,че корейкта не е с 2.0 ,а с 1.7 мотор.
  • #23
    Анонимен ( преди 12 години )
    Волво са китайска компания щом са купени от китайци.Това къде и от кого се произвеждат е без значение.Китайски са и точка по въпроса.Все едно автомобилите произвеждани в Ловеч да кажем,че са български.Относно качеството и надеждността няма какво да спорим.По тестовете Волво се представя доста зле.Като прибавим,че е прекалено скъпо и поддръжката му е космическа се оказва,че е една от най-неизгодните покупки.Мислех,че китайците ще смъкнат малко цените,но уви.Май скоро няма да се оправи Волво...
  • #22
    RS1600 ( преди 12 години )
    Не си измислям - отвори теста. Освен това, там бяха тествали Волвото с 1.6 дизел срещу конглокенция с 2.0, ама нейсе. Ти си от тия дето от факти не отбират, така че прекратявам.
fallback
Последни