fallback

Renault показа обновената Laguna Coupe

Автомобилът ще се продава от февруари догодина

Тагове: renault laguna coupe
fallback
  • #17
    Звер ( преди 10 години )
    Автомобила е страхотен!Година и половина вече по нашите "пътища" - нямам никакви забележки, няма повреди и нищо не е сменяно. Комфортна, сигурна, приятна возия и доста екстри. Като единствен минус мога да добавя относително твърдото спортно окачване. За тези екземпляри, които само плюят - когато се качите в нов автомобил и имате дори и малка идея какво представлява - тогава коментирайте. До тогава - слагайте овчите кожи по седалките и се наславдавайте на старите си барутници.
  • #16
    ? ( преди 12 години )
    *** мноооого е "красива" бе - отзад прилича на Астън а отпред на *** с пичка на носа...))
  • #15
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не е рено а е ***! :)))))
  • #14
    Triforce ( преди 12 години )
    Пич, кой каза, че е грозна? Я прочети какво написаха хората? Не качествена, чуплива ходова част и т.н. Някой да е казал грозна? Ти колата по визия ли я избираш? Да не си жена? Ако си мъж и избираш по визия, значи си гей! Само "разбират" повече от жените на тема визия :) Моля ти се! Колата е красива, ама до там! Ще си карам грозната немска каска, пък ти си карай лагуната. И японска си купи - да ти искат 980 лева без ДДС за диоден блок. Ай сиктир с тия 10 000 марки!!!Май много ми дойде пиенето :)
  • #13
    *** ( преди 12 години )
    Що за *** се навират тука... Вие обичате автомобили или мразите автомобили на първо място? Лагуна купе е красива!
  • #12
    рено.БГ ( преди 12 години )
    И ощи нещу - там дилърчитътъ Мишо онуй - срамижливоту анонимну, дет' ни си казвъ именцету да съ заемът малку по-активно с пропагъндатъ начи!!Инъчи нямъ дъ видът не саму 13 ами и 12 -тъ заплатъ!! Ай чи сме продали саму 2-3 рена досегъ, а то годинътъ съ изтъркули ши знайти.
  • #11
    рено.БГ ( преди 12 години )
    Ай ся - смотани и чупливи били реноту!!? Ми вии бе кияци не сте ли смотани и чупливи в кръстъ, а?? За толку пари - такъвъ кола ви съ полагъ - земети си 2 рена и третуту ши е без пъри!
  • #10
    Triforce ( преди 12 години )
    Ако Рено е най-добрата от французите, значи сте за лудницата. От френските автомобили Рено са най-калпави, най-смотани, най-чупливи, най-дефектни, с най-слаба ходова част и кой знае още какво. Нещата които описах са от неприятен опит на приятели, настоящи или бивши собственици на РЕНО!!!
  • #9
    ...... ( преди 12 години )
    Много готин дизаин бих си взел една с голямо удоволствие 3.0dci
  • #8
    Анонимен ( преди 12 години )
    Рендетата са най-добрия избор,ако трябва да се избира от френските каляски.Специално Лагуната първата и втората генерация са пълни с проблеми.Електрониката им е абсолютно дърво.Постоядно проблеми не можещи да се отстранят не само от фирмения сервиз,но и от опитни жичкаджии.Моторите и те са дръвче.Глави и гарнитури са си нещо нормално да се хвърлят често.Окачването им е доста слабо за нашите пътища.Единственото хубаво е че имат супер возия,много екстри и цената им е добра.
fallback
Последни