IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Aston Martin приема поръчки за DBS Carbon Edition в Русия

Интересът към скъпата машина е огромен, признаха в Москва

Aston Martin приема поръчки за DBS Carbon Edition в Русия


Представителството на Aston Martin в Русия започна да приема поръчки за новия си модел DBS Carbon Edition, който ще се предлага в 2 варианта – купе и кабриолет. Въпреки високите цени – 348 000 евро за купето и 376 000 евро за кабриото, интересът към автомобила в Москва и другите големи руски градове е огромен.

Първите щастливци ще получат колите си през пролетта на 2012 г. За тези пари машината разполага с V-образен, 12-цилиндров мотор с обем 6.0 л. и мощност от 517 к.с. при максимален въртящ момент от 570 Нм. Двигателят е съчетан с 6-степенна механична или автоматична скоростна кутия. Благодарение на това Aston Martin DBS Carbon Edition ускорява от 0 до 100 км/ч. само за 4.3 сек., а максималната му скорост е 307 км/ч.

Това, което отличава Carbon Edition от обикновения DBS обаче не е в динамичните характеристики, а в качеството на ръчната изработка на отделни детайли, сред които е целия интериор на салона. За подобно нещо трябват поне 4 дни, което прави всеки автомобил от серията уникален. Колите се предлагат само в 3 цвята – матово-черен, сив и оранжев. Толкова са и цветовете на материалите в салона.
 

0 от 500