IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Aston Martin V12 Zagato ще бъде само в 150 бройки

Суперавтомобилът ускорява до 100 км/час само за 4.2 секунди

Aston Martin V12 Zagato ще бъде само в 150 бройки


Дубай е идеалното място, където да рекламираш скъп автомобил и затова никак не е случайно, че Aston Martin избра именно международното изложение в емирството, за да покаже новата си суперкола V12 Zagato. Тя е направена от алуминий и въглеродни нишки, а в основата и стои друг много скъп проект на компанията - V12 Vantage.

Под капака на този „изтребител” се крие 6-литров, V12 двигател с мощност 517 к.с. и въртящ момент 570 Нм. С този агрегат максималнта скорост на V12 Zagato достига 305 км/ч. А от 0 до 100 км/час машината ускорява за 4.2 секунди.

Компанията Aston Martin обяви, че ще пусне на пазара едва 150 бройки от този автомобил, като поръчките за него вече се приемат.

Още за V12 Zagato

Тагове: v12 zagato
0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    gogo ( преди 12 години )
    Aston Martin........
  • #7
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    A моя GT-R ускорява само за 2.7 сек. и съм вдигал 310 км/ч. и струва само 70 х. евро.
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    vel_co ( преди 12 години )
    Забелязвам странна тенденция при много марки: излиза нова дизайнерска линия,която впечатлява;преживява възход в следващите години до естетическо съвършенство,при което първоначалната версия ти се струва недодялана; запада в последните години поради невъзможност да се подобри съвършеното и логично идва следващата дизайнерска линия.Изключителен фен съм на досегашната версия на Астън,но мисля,че навлизат в третата фаза.
  • #5
    8 rate up comment 0 rate down comment
    OPC ( преди 12 години )
    Братле този модел е разработка между Астън и Загато. Не е бил предвиждан за серийно производство, но поради големия интерес ще бъде произведен с къса лимитирана серия. Аз не виждам някаква прилика между доста добрия Нисан и това, но си е мое виждане.
  • #4
    6 rate up comment 2 rate down comment
    jok ( преди 12 години )
    да добре,Асъна копира ...Нисан , звучи смешно,та това са най-дизайнерските модели на марката-загато,все едно адидас да копира ромика
  • #3
    3 rate up comment 1 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    ако го отрежеш между колелата си е направо нисана. или нисана е това.
  • #2
    4 rate up comment 4 rate down comment
    дд ( преди 12 години )
    Линията на страничниия прозорец и страничния отвор наистина приличат на тези в GTR. Но като цяло това изглежда доста по-добре
  • #1
    1 rate up comment 3 rate down comment
    бавареца ( преди 12 години )
    приличат си с нисан GT-R. това има предимство - в БГ ако си я вземеш трудно ще видиш друг с такава.