IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Porsche Boxster S без маскировка

Появиха се шпионски снимки на новото Porsche Boxster S без маскировка.

Новият Porsche Boxster S без маскировка
Изданието Autoblog публикува снимка на обновения Boxster S по време на тестове. Според предварителната информация, модернизирания автомобил може да бъде показан още през ноември на автосалона в Лос Анджелис.
 
Ако съдим по снимката, в предната част няма големи промени, като изключим новите фарове. Странично се виждат по-големи отвори за въздух и предпазни кори. Външните огледала вече са закрепени на вратата, не на стъклото, както досега. Изцяло нови са задните светлини, в които влиза частично и задния спойлер.
 
 
На горната снимка е досегашната версия, на долната е модернизираната. Според Autoblog, новия Porsche Boxster S ще бъде с четирицилиндров турбобоксер с обем 2.5 литра с мощност около 360 к.с.
 
 
Сегашният Boxster S е с двигател имащ обем 3.4 литра и 6 цилиндъра, като мощността е 310 к.с. (при модификация Black Edition - 320 к.с.). Колата можеше да се закупи и с двигател с 6 цилиндъра и обем 2.9 литра, при който мощността е255 к.с.
 
Не е известно дали този двигател ще се предлага и с модернизирания автомобил.
0 от 500