IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Видео - над 300 км/час със серийно BMW М5 F10

Най-новото BMW М5 F10 ще бъде пълно с различни електронни системи.

Видео - над 300 км/час със серийно BMW М5 F10
Някои от тях може да харесате, други не, но колата определено ще е сред най-високотехнологичните на пазара. Една от новите системи, която вероятно ще събуди противоречиви чувства, е Active Sound Design.
 
Да обясним, това е система пренасяща точно звука от би-турбо двигателя V8 вътре в купето, чрез аудиосистемата на автомобила. От BMW казват, че електронно контролираната система разпределя звука равномерна към петте места в купето.
 
 
Изданието Carscoop публикува информация, че президентът на фен клуб на Баварската фирма (M Flight Club), някои си Ханс, е успял да постигне над 300 км/час с новото си BMW M5 F10 което е с двигател V8 с мощност 560 к.с. и две турбини. 
 
Скоростта е постигната на Autobahn 62 към град Trier. Както е известно, серийния автомобил е с електронен ограничител на скоростта до 250 km/h, който на конкретния автомобил очевидно е бил отстранен.
 
Ханс казва, че е малко разочарован, защото не е постигнал максималната скорост от 330 км/час заради трафика на магистралата.  

0 от 500