IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Специална серия на Peugeot 508 RXH беше разпродадена

Специалната модификация на хибридния Peugeot 508 RXH с повишена проходимост, постигна голям успех.

Специална серия на Peugeot 508 RXH беше разпродадена
По време на автомобилния салoн във Франкфурт специалната серия която ще бъде произведена в 300 броя, беше разпродадена само за три дни.
 
 
Колата можеше да бъде закупена във Франкфурт или още при някои дилъри от 12 европейски страни – Германия, Австрия, Белгия, Испания, Франция, Италия, Люксембург, Холандия, Полша, Португалия, Великобритания и Швейцария.
 
Главната отлика на специалната серия от стандартния автомобил е в начина на изпълнение на интериора в комбинация от кожа и алкантара. Предните седалки се подгряват и имат „памет“ за габаритите на пътника.
 
Климатичната система действа в четири отделно регулируеми зони, а достъпът в автомобила става без ключ. Аудиосистемата е от JBL, фаровете са ксенонови, вратата на багажника се отваря автоматично, а летите джанти с размер 18 цола са от олекотена алуминиева сплав. Цената на тази версия беше 48 950 евро.
 
Първите доставки на стандартния автомобил за европейските пазари ще започнат от пролетта на 2012 година.
0 от 500