IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Във Франкфурт Jeep ще представи най-бързия Grand Cherokee

В зала 6 във Франкфурт на площ от 760 м2, с терени на различни нива ще бъдат представени моделите на Jeep.

Във Франкфурт Jeep ще представи най-бързия Grand Cherokee
Очаква се най-голямо внимание сред тях да привлече най-бързият и мощен Jeepпроизведен някога: Grand Cherokee SRT8, за който това ще бъде дебют в Европа.
 
 
Двигателят му е от  Chrysler Group, новият Hemi V8 с обем 6.4 литра, мощност 465 к.с. и максимален въртящ момент 630 Nm. Тази версия на Grand Cherokee SRT8може да ускори от вясто до 100 км/час за 4.8 секунди и има максимална скорост от 255 км/час.
 
 
Двигателят V8 е с подобрената технология Fuel Saver Technology работеща в широк диапазон от обороти на двигателя. В резултат разходът на гориво е с 13% по-нисък от предходния вариант, а с един резервоар колата може да измине 720 км.
 
 
Grand Cherokee SRT8 ще бъде на европейския пазар в първото тримесечие на 2012, като ще има окачване приближаващо го до пътя, активни амортисьори, сателитна навигация, адаптиращ се cruise control, система наблюдаваща „мъртвата“ точка, превключване на скоростите от волана и дори супер качествена аудиосистема с мощност 825-Watt от Harman Kardon.  
0 от 500