IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И още един кросоувър на Peugeot

Преди около година групата PSA Peugeot-Citroën подписа споразумение с Mitsubishi за разработки на базата на ASX.

И още един кросоувър на Peugeot
Двете френски марки ще представят свои версии на малкия японски кросоувър за пазарите в Европа. Сега за първи път са направени шпионски снимки на версията на Peugeot, създадена на базата на ASX (известна и като Outlander Sport в САЩ, RVR в Япония и Канада).
 
 
На снимката с двата автомобила се вижда и версията на Citroen, следваща модела на Peugeot (забележете различните джанти и дизайн на задните светлини). Главната стилова разлика между моделите на Peugeot и Citroën и ASX, се очаква да бъде в предната част на автомобила, както и при задните светлини.
 
 
Според споразумението между френската група и Mitsubishi, при този модел Peugeot и Citroën ще използват дизеловия двигател 1.6 Hdi, а кросоувърът ще се предлага с предно предаване или с предаване 4х4.
 
 
Според PSA, автомобилът с предно предаване ще има разход от 4.7 литра на 100 км и вредни емисии от CO2 123g/km.
 
 
Версиите и на Peugeot и на Citroen ще бъдат в продажба в Европа от първата половина на следващата година. Премиерата ще бъде или още следващия месец във Франкфурт или най-късно през март 2012 в Женева.  
0 от 500