IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus преработи основно новия Mercedes-Benz SLK

В Brabus са експерти по тунинговане на моделите на Mercedes-Benz.

Brabus преработи основно новия Mercedes-Benz SLK
Когато става въпрос за тяхната версия на модел 2012 на SLK, можем да кажем, че немските тунери не са се поколебали да променят почти всичко в автомобила.
 
 
Започвайки с външния вид в Brabus са добавили редица аеродинамични детайли по каросерията, които правят роудстера да изглежда много по-агресивен от серийния модел.
 
 
Сред добавените елементи са нов преден спойлер, нови дневни светлини, нови спортни прагове, нова задна броня с интегриран дифузьор, спойлер на капака на багажника и др.
 
 
Джантите са нов дизайн, създаден специално за този модел, ковани от една или повече части, с размери от 17 до 20 цола. Гумите предлагани от тунерите са от Continental, Pirelli или Yokohama.
 
 
Окачването е променено напълно с нови пружини, понижаващи височината на автомобила с около 25 мм. От Brabus предлагат различни собствени разработки за спирачната система на новия SLK.
 
 
Не е забравен и двигателя. От Brabus предлагат нов софтуеър на електронното управление на двигателя на SLK както за бензиновите, така и за дизеловите агрегати. Увеличената мощност при различните двигатели варира от 30 до 50 к.с.
 
Клиентът може да избере и по-голям интеркулър при турбомоделите, както и изцяло променена изпускателна система от неръждаема стомана.
 
Промените в интериора също допринасят за спортния облик на роудстера – алуминиеви педали, елементи от неръждаема стомана, карбон и кожа алкантара.
0 от 500