IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bowler ще прави нови модификации на Range Rover

Експертите по създаването на състезателни рали автомобили от Bowler, обявиха намерението си да създадат нова версия на Range Rover Sport.

Bowler ще прави нови модификации на Range Rover
Супер SUV моделът ще бъде за движение по пътищата с обществено предназначение, не само за състезания, съобщава новият шеф на фирмата.
 
 
Стив Хейууд вече е изпълнителен директор на британската фирма. Той заяви, че първата цел е да се разработи четвъртата генерация на състезателния модел на фирмата, на чиято база ще се създаде и версия, която ще има право да се използва по пътищата за обществено ползване.
 
Той дори споменава цената на бъдещия модел, около 150 000 паунда. Bowler наскоро беше закупен от фирмата CPP, която е собственик и на Spyker, а наскоро обяви, че води разговори и за закупуването на  Zagato.
 
 
Досега от  Bowler правеха по 15-20 състезателни автомобила на година. Сега планират да правят на тяхна база и 150-200 версии, имащи възможност да се движат по пътищата за обществено ползване.
 
„Пред нас има големи възможности. Bowler предизвика голям интерес с моделите си през последните години“, казва Хейууд. Според него от Land Rover са доволни от начините по които Bowler модифицира техните модели.
0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    kiro666 ( преди 12 години )
    Рейндж Роувъра е страхотна машина, но с тези доработки става най-добрият състезателен офроуд автомобил.Истинска суперкола.
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Shit! ( преди 12 години )
    Явно марката Bowler не е много позната у нас. Ще споделя моето мнение за марката от първо лице! Производетелите на тия коли са абсолютно луди! Преди 4 години като бяп в Англия ме возиха с Bowler Wildcat, е казвам ви нема такова животно! Ускорява нечовешки бързо, по документи ускорението от 0-60 mph е за 4.8 секунди, тотална лудница е, ако имах парите веднага бих си взел едно такова чудовище