fallback

Идва новото поколение на Lexus GS

Lexus LF-Gh Concept показан тази година на автомобилния салон в Ню Йорк се приближава към серийно производство.

Това ще бъде новото поколение на седана GS. Изданието Autoblog публикува снимки на автомобила, направени по време на тестове на пистата Нюрбургринг.
 
 
Въпреки тежката маскировка, личат елементите в дизайна взаимствани от концепцията  LF-Gh. Отпред, се различават същите фарове като при  LF-Gh, които са пренесени върху тестовото „муле“ от GS, като са допълнени с  LED дневни светлини.
 
 
Изглежда, че и агресивно изглеждащата решетка на радиатора от концепцията е запазена при серийния модел. Става ясно, че ще има и хибридна версия GS 450h. Новото поколение на GS ще бъде на пазара още преди края на тази година.
 
Тагове:
fallback
  • #13
    Анонимен ( преди 12 години )
    момко, дават подкупи за да ги допуснат... аз ако пусна на пазара копие на кока кола дали ще го има дълго? Ясно е, че лексус е безличен и копира комбинация от БМВ, Бенц и Ауди но в случая става въпрос за големи корпоративни подкупи за да бъдат допуснати до пазарите... защо си мислиш че до миналата година колите от китай бяха забранени, а вече се произвеждат и продават? Всичко е въпрос на пари...
  • #12
    Анонимен ( преди 12 години )
    ole ole! dizayn! lexus ... dizayn.....
  • #11
    Анонимен ( преди 12 години )
    LEXUSA пунтира БМВ в най-голяма степен
  • #10
    Анонимен ( преди 12 години )
    Концептът беше с невероятен дизайн, дано да е такъв и серийния модел. БМВ и Ауди са безлични и непохватно скроени в сравнение.
  • #9
    111111 ( преди 12 години )
    На кого дават добри подкупи?Аз съм си купил досега 2 японски коли и никой не ми е давал подкуп, по скоро трябва да ми дадат за да си взема нещо друго от японското!!!
  • #8
    Анонимен ( преди 12 години )
    tiq nqma da se nauchat na kompoziciq, obemni kompensacii i t.n.zadnicata pak izglejda prekaleno tejka za gumata (vizualno)...
  • #7
    Анонимен ( преди 12 години )
    Нормално е, все пак японците винаги копират от европейските производители - просто дават добри подкупи и продават, а скоро и китайците ще се намесят и ще им вземат пазара - на нискокачествените реплика автомобили.
  • #6
    blago ( преди 12 години )
    те тук специалистите по огледалата могат да ти кажат каква ще е колата :)
  • #5
    OPC ( преди 12 години )
    Какъв дизайн как го видяхте през маскировката? И на всичкото отгоре използват стар модел за първоначалните тестове, както всички други производители.
  • #4
    Анонимен ( преди 12 години )
    naistina imat mnooogo bezlichen i neskuposan dizayn
fallback
Последни