fallback

Първото Ferrari FF е за Япония

Продадоха го на благотворителен търг.

Ferrari проведе специален благотворителен търг в Япония през изминалия уикенд, където италианският автомобилен производител събра повече от $ 724,000 в помощ на жертвите от скорошното земетресение в Япония. Над 200 души участваха в благотворителната инициатива, която се проведе в италианското посолство в Токио. Главната част от сумата е набрана от продажбата на първото произведено Ferrari FF, което е вече собственост на архитект от Токио. Освен уникалната кола, Ferrari предложи на търг и различни аксесоари с автографите на F1 отборът на марката.Приходите в размер на $724,000 са предназначени за един от най-силно засегнатите градове от земетресението и последвалото цунами - Ishinomaki, където Ferrari планира да построи училище.С подобна благотворителна инициатива може да се похвали и Aston Martin, който преди време дари средствата от продажбата на свръхлуксозен Rapide за същата кауза.

Тагове:
fallback
  • #8
    MUKI TIGARA ( преди 12 години )
    az bix si vzel tova ferrari ff ama dali stava za na6te puti6ta otnosno za za izaina trqbva dase nau4at
  • #7
    Анонимен ( преди 12 години )
    ЕЕЕЕ аз си мислех, че първото Ferrari Голф, ще бъде продадено в Перник, ама май в Перник след 20 години ще гъмжи от такива...
  • #6
    Анонимен ( преди 12 години )
    Къде са педерастите от великия ВАГ!? Нека гледат какво е да си голям! А не да трият доволно ръце заради трагедията и да се надяват, че японските фирми ще загинат...Няма да ги огрее!
  • #5
    Luca ( преди 12 години )
    Do G777! Abe ti si pulen smeh be :)))
  • #4
    G777 ( преди 12 години )
    A ITALIANCITE NA SPORT I DRIFT NALI,PONEJE FERARRI-TO NE MOJE DA SE MERI I S 20 GODISHNI QPONSKI KOLI,KOLKO E JALKO CHE EDIN GT-R RAZPLAKVA CELIA ELIT A VIE MI GOVORETE KOLKO KACHESTVENA BILA KOJATA VUV FERRARI
  • #3
    Анонимен ( преди 12 години )
    японците най-накрая са проумели колко много трябва да се учат на дизайн и елегантност
  • #2
    Анонимен ( преди 12 години )
    Естествено,че в Япония.Там е парата.Някой облъчен селянин да не се опита да обяснява колко велика Германия,защото ще стане смешен.Япония е трета икономика в света,след USA и Китай.
  • #1
    delta ( преди 12 години )
    Една от малкото оригинални коли в днешно време
fallback
Последни