fallback

Peugeot 508 HYbrid4 – 200 коня и разход от 3.8 на 100

Разход на гориво под 4 литра на 100 км обикновено имат малките модерни градски автомобили.

Сега и лимузината Peugeot 508 може да се похвали с подобен разход на гориво. Големият седан с лъвчето отпред ще има в Европа и хибридна версия HYbrid4.
 
 
Тя е с дизелов турбодвигател  HDi и електромотор, като общата мощност е 147 kW (200 k.с.). Според производителите, хибридната версия ще има комбиниран среден разход от 3.8 литра на 100 км.
 
 
Двигателят се комбинира с роботизирана трансмисия BMP6, която пренася въртящия момент от дизеловия двигател към предната ос.
 
 
508 HYbrid4 ще бъде в дилърските центрове на Peugeot най-рано през лятото на 2012 година. Според френските закони, нсеки който си купи хибриден автомобил има право на бонус от 2000 евро.
 
 
Според Peugeot обаче, главната целева група към която ще бъде насочен този модел, ще бъдат фирмите, като и за тях има стимули. Ако закупят хибриден автомобил, няма да плащат две години поред данъкът за служебни автомобили, какъвто съществува във Франция (TVS - Taxe sur les Véhicules des Sociétés).
 
 
Тагове:
fallback
  • #65
    Japan style ( преди 12 години )
    Всички дишат прахта на Тойота и Лексус при МУЛТИ МИЛИОННИТЕ СЕРВИЗНИ АКЦИИ
  • #64
    Japan ( преди 12 години )
    Всички дишат прахта на Тойота и Лексус при модерните технологии.
  • #63
    Анонимен ( преди 12 години )
    Лексусчето пак е осмърдял форума с боклукчивите си кибрити и тенекиените койоти
  • #62
    Анонимен ( преди 12 години )
    Опссс,забравих да те питам за мнозината,които смятат хибрида на Хонда:че е много по-добре замислен и изпълнен.Дай линк или кажи източника на инфото!Знам,че си го съчиняваш,но все пак ми се ще да разбера какво още ще излъжеш.Смешен си!
  • #61
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хибридът на Хонда не е конглокенция,защото...Аре сети се защо!Няма да ти го казвам,за да може,малко сам да се пообразоваш.Чети момче,образовай се,че хептен ще ти закърнеят сивите клетки!
  • #60
    Анонимен ( преди 12 години )
    извинете, исках да кажа конКУРенция!да-а-а-а, ***!
  • #59
    Анонимен ( преди 12 години )
    E, как ще са без конглокенция??? Хибридът на Хонда е доста разпространен, при това мнозина смятат, че е много по-добре замислен и изпълнен. Дори преди години съм виждал в Дупница да се продава втора употреба, също както и Приус. А и другите фирми си продават хибридите. Просто Койота са царете на манипулациите!
  • #58
    до: IT ( преди 12 години )
    Не знам дали някой ти го е казвал,но си много зле.Не те знам в кой клас си обаче наистина се излагаш с елементарните си напъни да разсъждаваш върху неща,които явно са доста далече от теб.
  • #57
    IT ( преди 12 години )
    като и да го въртиш тойота никога няама да може да направи съваршенни дизелаци като европейските и затова пуска тези хибридни бози :)) които нестига че са по-нефективни от един модерен дизелак ами и са прекалено скъпи :) като ти харесват земи се 2-3 да си ги връткаш ама ади недеи писа врели некипели :)))
  • #56
    IT ( преди 12 години )
    Аа можеби прчината другите да не сикат да разработват хубриди е единственно в липсата на ефективност при тях :) Ти сам спомена че бъдещето оределено не е за тази технология е тогава защо да се разработва нещо и да се наливат пари в нещо без бъдеще ;) нима не е по добре да се осъваршенства настоящата технология и след това да се премине към нещо радикално ново с бъдеще :)
fallback
Последни