fallback

Това е новият Opel Zafira Tourer (Видео)

От Opel официално показаха третата генерация на Zafira преди световната й премиера във Франкфурт.

Европейското подразделение на General Motors беше показало концепция на MPV модела през март в Женева. Промените в серийната версия не са съществени.

За първи път модела Zafira се появява през 1999 година, през 2005 на пазара беше второто поколение. Сега третата генерация на Zafira ще се опита да разшири пазарния дял на фирмата в един популярен сегмент в Европа.

Тагове:
fallback
  • #12
    до X ( преди 12 години )
    По-добре да не е като фордовете,защото са голям ***.
  • #11
    до Отвратен от опел! ( преди 12 години )
    Ей,селянин,я се усещай малко!Сигурен ли си,че си имал три зафири едновременно...хи,хи,хи,много се заблавлявам с бедните ***... не бяха ли 30 (трийсет),за всеки ден от месеца...:))))
  • #10
    X ( преди 12 години )
    otzad e kato novite ford-ove!
  • #9
    Мишо ( преди 12 години )
    До Отвратения. Ако и колите сте карали толкова просташки, както пешете, на вас и трябвал БТР а не лека кола. Нямам желание повече да пиша, тъй като не ми е приятно да общувам простаци. А Зафири имат много колеги и не съм чул лоша дума. А продаваме неща, които са друго ниво потребители.
  • #8
    Отвратен от опел! ( преди 12 години )
    Мишо , ти си лъжец и измамник или просто търговец на опелиимахме 9в минало време) 3 зафири 1,9 дизел топ изпълнение! По гадна и трощлива кола не е имало никога в нашата фирма дори пежата и фордовете излязоха по читави автомобили. за 4-те години преди да им изтече лизинга и да ги разкараме, не се случи никога и трите да са извън сервиза едновременно - и все за някакви простотии. НЯМА ТАКАВА ГАДНА КОЛА като опел !!!! Никога повече опел НИКОГА !!!
  • #7
    Мишо ( преди 12 години )
    Имам Зафира от почти 5 години. Много съм доволен. Практична, удобна и нечупеща се кола. Бих взел новата Зафира (вече е време за подмяна) ако не бяха "чудесните ни пътища. За съжалиние сега се оглеждам на 4х". Иначе след 5 години със Зафира станах определено фен на Опел. Желая им успех. Не рабирам защо не вземат да качат Зафирана на 4х4 платформа? С техните Дейу-та (имам пред вид Антара) просто ме отказаха...
  • #6
    deadfox ( преди 12 години )
    Истината е , че каквото и да си говорим с първата Зафира Опел установи стандартите в сегмента, а новата изглежда доста добре лошото е, че Опел вече не е бюджетната марка на ГМ (тази чест се пада на Шевролет).
  • #5
    да ама не ( преди 12 години )
    Ако не беше емблемата на Опел - никога не бих го познал, щях да се басира че е Форд. Не знам защо не са се постарали повечко, а те могат, доказаха го с Инсигния и Астра
  • #4
    Анонимен ( преди 12 години )
    CRXa slu6a li te?
  • #3
    Калин Оpeл-а ( преди 12 години )
    По принцип не съм най-големия фенна тази марка, но евала за тази Зафира. Откроява се, както първата на времето. Настоящата е със зверски скучен и невзрачен дизайн, а тази има апломб, как му се вика там по село. Браво на феновете от в Руси и Хайме
fallback
Последни