IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

КООПЕРАЦИЯ МЕЖДУ AUDI R8 И LAMBORGHINI GALLARDO

Новата версия на суперавтомобила Lamborghini Gallardo, която трябва да се появи идната година, ще получи редица възли и детайли от Audi R8.

КООПЕРАЦИЯ МЕЖДУ AUDI R8 И LAMBORGHINI GALLARDO
Както се знае, двата автомобила се изработват на една и съща платформа. Според Улрих Хекенберг, шеф на новите разработки в Audi, R8 има редица уникални детайли, които може да сподели с италианския модел. Най-вероятно Gallardo ще вземе от Audi R8 системата на окачване и хранителната система на двигателя. Както вече се знае, Gallardo ще получи ново задно окачване, при което ще има нови точки на закрепване. Целта е Gallardo да стане още по-повратлив на завоите. Наред с това от Audi R8 ще бъдат взети сайлънт блока на окачването, както и стабилизаторите за напречна устойчивост. Обновеният Gallardo ще получи и модернизиран двигател V10 с обем 5.0 литра, който ще бъде снабден със системата за директно впръскване на гориво FSI. В резултат на промените мощността му ще нарастне от сегашните 520 на 550 к.с. Същият мотор, но с по-малка мощност след време ще бъде монтиран и на Audi R8.  
0 от 500