IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

FORD ТЕСТВА НОВИЯ MUSTANG

Ford скоро ще обнови спортното купе Ford Mustang. За това говорят „шпионските" снимки хванали тестове на новия маскиран автомобил.

FORD ТЕСТВА НОВИЯ MUSTANG
Ако съдим по тях, бадещият Mustang има сериозни промени в предната част. Според експерти, той носи някои от елементите, характеризиращи концепцията на Ford Mustang, разработена от италианското ателие на Guigiaro. Концепцията беше показана на салона в Лос Анджелис в края на миналата година. Новото поколение на серийния Mustang е взело от него предните калници, разширените колесни арки, капака на мотора и като цяло стилистиката на предната броня. Характерната радиаторна решетка и кръглите фарове на Ford Mustang остават практически без промяна. Засега промените в интериора и техническата част на автомобила не са известни. Премиерата на моделнизирания Ford Mustang ще бъде най-вероятно към края на тази година, а в продажба ще се появи през 2008.  
0 от 500