IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ПРОМЕНИТЕ ВЪВ VOLKSWAGEN ВЕЧЕ СЕ ЧУВСТВАТ

Мартин Винтеркорн и неговия екип се преместиха от Audi и поеха делата на Volkswagen едва през този месец, но вече са готови с амбициозни планове за промени, целящи обновяване на основните модели на фирмата.

ПРОМЕНИТЕ ВЪВ VOLKSWAGEN ВЕЧЕ СЕ ЧУВСТВАТ
Стана ясно, че предстои мащабен фейслифт за Golf, Passat и дори за все още непоявилият се Scirocco. Идеята при последния модел е той да бъде много по-близо до концепцията Iroc (на снимката). Шеф-дизайнерът на VW, Валтер де Силва, е длъжен да представи първите скици с дизайна на новите коли през идните месеци, като фейслифтът на основните модели ще стане факт до една година. Новият тим е решил да отмени плана на предшествениците си и да запази двигателят V10 TDI на Touareg, защото той се оказва една от най-силните страни на  SUV модела. Назначението на новия изпълнителен тим означава, че развойната дейност, производството и продажбите на бъдещите VW модели ще бъде тясно свързано с това на Audi. Също така стана ясно, че няма да има отделяне на нови марки от VW Group, както се считаше доскоро.
0 от 500