fallback

Saab 9-5 SportWagon

Официални снимки и видео на комбито 9-5.

Както стана ясно вчера, новият собственик на Saab - холандската Spyker Cars, продаде спортната си марка (Spyker), за да се съсредоточи върху бъдещето на Saab, да го направи отново печеливш.Един от главните модели, с които Saab ще се опита да върне стария си блясък, е 9-5, който по традиция ще се предлага във версия седан и комби. Лимузината се появи на пазара през миналата година, и АМ вече я тества, докато за комбито ще трябва да почакаме още малко.Saab 9-5 SportWagon ще бъде официално представен в Женева след седмица, като от компанията подгряват премиерата с няколко нови снимки и видео материал.Трябва да признаем на Saab способността да конструира не просто комбита, а истински спорт комбита. Примерът е на снимките - Saab 9-5 SportWagon е взел елегантната предна част на седана, сдобил се е с впечатляващ заден прозорец, който крие металните колонки зад голямото си стъкло, и се перчи с двойна ауспухова система с големи четириъгълни тръби.Задвижва се от двигателите, които познаваме от седана, въпреки, че тази информация все още не е официално потвърдена.Очаквайте подробно инфо за модела от изложението в Женева. 

Тагове:
fallback
  • #5
    Jeezy ( преди 13 години )
    Истинските спорт вагони са на Алфа Ромео.
  • #4
    delta ( преди 13 години )
    Изглежда дори по-красиво от седана
  • #3
    fulev ( преди 13 години )
    страшна....голяма ми е на мен, но чакам с нетърпение 9-3......обещал съм си да съм от първите на него.....
  • #2
    incompetent ( преди 13 години )
    Наистина е много добра! Не много автопроизводители успяват да изкарат наистина красиви комбита. Сааб обаче са едни от тях.
  • #1
    thebrainless ( преди 13 години )
    Страшно много ми харесва, ако го направят и в стил Audi Allroad, Subaru Outback, Volvo Cross Contry, ще е безобразно добро
fallback
Последни