fallback

Нови снимки от бъдещия Boxster

Тестовете на новото Porsche Boxster сега се правят при екстремни зимни условия, показват най-новите шпионски снимки.

От тях личи, че новият Boxster е свалил голяма част от маскировката и показва някои от новите си части. Личат промените в предната броня и цялата предница, както и новите врати.
 
 
Както е характерно при новите модели на Porsche, те не са революционно различни от тези които заместват, а промените се определят по-скоро като еволюционни. Така е и при новия Boxster. При него обаче, дължината като цяло и колесната база ще бъдат увеличени в сравнение със сега актуалния модел. Дължината на модела ще достигне почти 4400 мм, като това ще подсигури повече място за багажа и пътниците.
 
 
Това се прави за да бъде освободено повече място за бъдещето „Baby Porsche”, което ще бъде позиционирано под Boxster. Вече е ясно, че новото поколение на Boxster ще се прави в Щутгарт, а не както досега в завода на Valmet Automotive във Финландия.
 
 
Макар и еволюционната промяна в дизайна, води до промяна на абсолютно всеки от панелите на каросерията и дори на мекия сгъваем покрив. Новите панели са по-леки и като цяло собственото тегло на новия Boxster ще бъде по-ниско от това при сегашния, въпреки повишените размери. Това се получава и поради новите по-малки и компактни двигатели, които ще се монтират на Boxster. Ще бъдат намалени и вредните емисии СО2 от новия модел.
 
 
Вече се знае, че в Porsche разработват нов четирицилиндров двигател, който най-вероятно ще бъде монтиран и на новия Boxster. Porsche ще монтира малкия двигател и на бъдещия най-малък модел във флотилията си, роудстера на базата на VW Bluesport.
 
Според предварителни данни, новият четирицилиндров турбодвигател тип „boxer” на Porsche ще има работен обем от 2.5 литра и ще предлага мощност около 360 к.с.
Тагове:
fallback
  • #9
    наблюдател ( преди 13 години )
    Поршето да тормозиш, газта да му натискаш!
  • #8
    mirilailai ( преди 13 години )
    Ако не си разбрал още вече можеш да изкарваш допълнителни пари от интернет рекламата! Парите не са много, но и малкото от тях не са излишни. Провери на http://geteasypaid.wordpress.com Нужно е само малко търпение :)
  • #7
    Ипо до 1 ( преди 13 години )
    Ти за двигател тип Боксер чувал ли си???Мазда от ванкелов двигател с обем 1.3 изкараха над 200 коня.Това е ново поколение на модел, как искате да се промени драстично?
  • #6
    Анонимен ( преди 13 години )
    nqma li da vidim nai-nakraq naistina nov model a ne facelift
  • #5
    :) ( преди 13 години )
    Пфф за грозен автомобил не бих дал пари, Порше ...
  • #4
    :) ( преди 13 години )
    Дизайнерът да не е умрял?
  • #3
    до 1 ( преди 13 години )
    Ако не идеше реч за Порше и аз бих се усъмнил. Но те участват в разработката на почти всички двигатели в Европа. могат и повече да изкарат ако решат.
  • #2
    Анонимен ( преди 13 години )
    Ti si bil, goliam specialist, kapacitet....i kakvo 6te gi posavetva6. Ei pernik.
  • #1
    Анонимен ( преди 13 години )
    От 4 цилиндъра да изкарат 360 коня, малко се съмнявам. Трябва да сложат на всеки цилиндър турбо и пак няма да стане. Що пишете глупости?
fallback
Последни