IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В ДЕТРОЙТ JEEP ЩЕ БЛЕСТИ С НОВИЯ TRAILHAWK

Основният експонат на Jeep в Детройт ще бъде концепцията Trailhawk, SUV модел който ще се чувства добре и на магистрала и на по-труден терен.

В ДЕТРОЙТ JEEP ЩЕ БЛЕСТИ С НОВИЯ TRAILHAWK
От това, което виждаме на снимките, може да се съди, че дизайнът е смесица от редица предишни модели на Jeep. Все пак автомобилът има и редица нови характеристики. Първо, покривът е направен от два стъклени надлъжни панела, покриващи седалките от първия ред, а трети панел е над главите на пътуващите на задния ред седалки, като и трите могат да се отстраняват и практически да направят от автомобила кабрио. Задната част на новия Jeep също може да бъде свалена изцяло. Друга новост са огромните джанти на Trailhawk, които са с размер 22 цола. Двигателят е добре познатия  дизел BLUETEC с обем 3.0 литра, който сега се монтира на модели на Mercedes и има максимална мощност 215 к.с. Друго нещо, което прави впечатление е, че страничните прозорци се свалят изцяло и потъват в каросерията. Същото важи и за малките прозорчета отзад. Интериора е доминиран от два главни дизайнерски елемента - централно табло и централна конзола разполовяваща пода на автомобила. Обзавеждането е доста щедро, като предлага екстри, като жироскоп и компас.
0 от 500