fallback

Save The Nürburgring!

Култовата писта е в опасност, алармира Sabine Schmitz.

"Nürburgring е в опасност! Нуждаем се от вашата подкрепа, за да я спасим!", заявява Sabine Schmitz в изявление до медиите. Според информацията от известно време на култовата писта се случат нелогични неща, които скоро могат да я превърнат от най-култовото автомобилно място в света, в увеселителен парк с молове. През месец май тази година, Nürburgring е отдадена под наем на две компании, които нямат нищо общо с автомобилния спорт, гласи информацията. Те искат сериозно преустройство на пистата с цел по-голяма печалба. Изграждат се увеселителен парк с влакче, нови хотели, по-големи трибуни и търговки център. Според защитниците на пистата, Nürburgring няма нужда от нови хотели, нито от по-голяма трибуна, тъй като настоящия капацитет на съоръженията е предостатъчен. Остро се отрича и нуждата от увеселителен парк и търговки център. "Има опасност Nürburgring да се превърне в нещо коренно различно! Пистата работи от 1927 година, а сега е на път да загине!", заявяват запознати със случая. Те обясняват, че Nordschleife е натрупал дългове от над 400 милиона евро, заради новите недостроени хотели и прилежащите към тях съоръжения. Според информацията тези дългове ще бъдат избити, чрез по-високи такси на пистата и намаляване на разходите за поддръжка на трасето. "Всеки опит да се критикува новата политика на Nürburgring се тушира със заплахи от съд и груби устни предупреждения", обясняват авторите на спасителната акция. "Нуждаем се от широк медиен отзвук, за да спрем унищожаването на пистата. Нуждаем се и от вас - феновете на Nürburgring. Подкрепете ни, като посетите страницата "Save The Ring" във Facebook", апелират те.

Тагове:
fallback
  • #10
    Манфред фон Браухич ( преди 13 години )
    Решили са явно да оставят само Хокенхайм за големите изяви. Сега се пръкнаха няколко нови писти на изток и тази става в повече. Няма как,народа требе да дъвче вурст и да дига бирите.
  • #9
    Sigismund Freud ( преди 13 години )
    За кво им е на швабате? Да ги унижават японците ли?
  • #8
    Анонимен ( преди 13 години )
    do ime i ghostkvoto ste napravi facebook - nqma da go napravi s vas...
  • #7
    RS1600 ( преди 13 години )
    Шкембеджийница на Ринга. Това е идея. По-добре от МОЛ.Както и да е, дано не окипазят това култово място.
  • #6
    miladinov ( преди 13 години )
    ха ето къде ще отворя една шкембеджийница:)
  • #5
    Стефан ( преди 13 години )
    Хубавите неща се случват на тези които вярват.В България сме се събрали само хейтъри, мислим че Швейцарците са наивни и се чудим защо сме зле :)
  • #4
    Ime ( преди 13 години )
    G(h)ost буквално ми взе думите изпод ръстите. Това е ппричината никога да не се подписвам под петиции в интернет или да се записвам в групи във фейса. Защото смисъл йок. Това са пълни глупости и ако някой си мисли, че ще помогне с нещо, присъединявайки се към някоя група...по- добре да се върне в етската градина, току виж са успели да го научат да мисли този път.
  • #3
    G(h)ost ( преди 13 години )
    И какво ще направи facebook?
  • #2
    Анонимен ( преди 13 години )
    Vednaga add vuv facebook...
  • #1
    / ( преди 13 години )
    Vsi4ko e pari, tradiciite umriaha, za sajalenie.
fallback
Последни