fallback

БГ доработка и за Camaro

Дизайнерско ателие Vilner представи доработка на новия Chevrolet Camaro.

Специалистите по вътрешен дизайн Vilner представиха още един свой продукт. Този път става дума за американския muscle car Chevrolet Camaro. Возилото е собственост на основателя на компанията Атанас Вилнер и подобно на предишния проект - Jeep Grand Cherokee, се е сдобило с нов интериор и някои външни доработки. Вътрешната доработка беше неизбежна, коментират българите. Все пак Атанас Вилнер е собственик на компания за автомобилни интериори, а и почти всички съвременни щатски автомобили са доволно постни и твърде пластмасови като обзавеждане, поясняват те. За да направят Camaro истинско поръчково возило, българските майстори заменят прозаичният черен интериор със стилна комбинация в сиво и кафяво. Набук, състарена напа и хром покриват почти всички повърхности в купето, в реверанс към оригинала от средата на миналия век. Седалките са тапицирани отново в два цвята. Шевовете разсичат повърхността им по същия начин, по който са ушити седалките на първото Camaro от 60-те години. Дизайнерите на Chevrolet са предвидили ретро намигане с километража и оборотомера, които във Vilner версията са осветени в електриково синьо, получили са хромиран акцент и са покрити със състарена напа. Кафявото е акцент и върху тунела на трансмисията, ръчната спирачка, сенниците и дори фрагменти от тавана. Но вероятно най-интересната модификация, която търпи интериорът на това Camaro е изцяло новият волан. Той получава допълнителни елементи, които правят захвата по-добър, а дизайнът – по-футуристичен. Автомобилът е получил и нова шумоизолация, която тотално променя акустиката в купето. "Тъй като музиката (системата е на Boston Acoustics) е настроена към старите нива за шум, тя се оказва неподходяща за новия интериор. И понеже е тъпо да имаш страхотна кола с кофти музика, игра с настройките решават и този проблем, за да превърнат Camaro-то в концертна зала на 4 гуми", коментират от Vilner. Колата получава още: 8-бутални спирачни апарати, LED-светлини и ефектни надписи Camaro и Vilner, които личат на джантите. Силата на возилото е останала непроменена. Под капака на доработената кола работи V6 двигател, оборудван с ръчна скоростна кутия. Мощността му е 312 к.с., а ускорението от 0 до 100 км/ч. изисква 6,1 сек. Българската доработка на Chevrolet Camaro е забелязана и отвъд океана, където печели много фенове - „ ... този интериор се явява като комплимент на стилния дизайн на колата. Много добра работа ...”, пише един от тях в щатски интернет форум на Camaro.
Тагове: vilner
fallback
  • #14
    Анонимен ( преди 13 години )
    добре е станало, тапицерията е много добра. километражите са си оригиналните доколкото разбрах, единственото е сменена светлината им, но ми се струва че тая светлина ще е доста изморяваща очите нощем, въпреки че изглежда добре.
  • #13
    Ime ( преди 13 години )
    На базовият са го направили, щот това има човека, четете бе да ***.А иначе има някои неща, които са си направо грозни- например километражите, както отбеляза анонимният.
  • #12
    incompetent ( преди 13 години )
    По-добре изглежда май интериорът от стандартния, но защо базовата версия са модифицирали? Трябваше на SS-ката да го зложат - тя как върви, майкооо :)
  • #11
    123 ( преди 13 години )
    браво,дано не само чуят в щатите но и да поръчат...
  • #10
    Анонимен ( преди 13 години )
    от: Wane( преди 1 час )То е от много време готово Camaro-то. Супер добре изглежда, а и Overdrive го бяха пуснали на много прилична цена.Само да вметна, че основния материал за седалките е алкантара, а не набук.Само да те поправя - набук е!
  • #9
    бавареца ( преди 13 години )
    народен американски спортен автомобил е станал премиум кола - БРАВО пичове.
  • #8
    Стефан ( преди 13 години )
    Видях го това на шоуто на Топ Гиър - страхотна работа на Вилнер, даже си помислих че Камаро трябва да се прави точно с този интериор
  • #7
    Анонимен ( преди 13 години )
    Тапицерията внася много уют и определено ми харесва. Но не бих купил тая кола с тези грозно светещи циферблати и тази лоша четимост на цифрите. Това е спортна кола, не Тойота Приус, уредите трябва да се виждат и да знаеш с колко караш.
  • #6
    Shteel ( преди 13 години )
    Много добра работа ..., пише един от тях в щатски интернет форум на Camaro.Без коментар.
  • #5
    flat6 ( преди 13 години )
    абе по-добре изглежда от доработките на MANSORY хаха!
fallback
Последни