IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ПАПАРАЦИ НАДУШИХА AUDI A5

В цифровата редица на Ауди засега липсват 1 и 5. Двете ниши вероятно ще бъдат запълнени в близко бъдеще. Докато А1 се очаква през 2009 година, А5 вероятно ще се появи много по-скоро.

ПАПАРАЦИ НАДУШИХА AUDI A5
Доказателство за това са двете шпионски фотографии, публикувани от германския автомобилен сайт auto-news.de. На тях се вижда купе, което, освен по номера от Инголщад, твърде малко се доближава до познатите модели на Ауди. И все пак, ако си представите решетката на Ауди под платнището и малко по-ъгловати фарове това може и да бъде модел на Ауди. Типична за марката е раменната линия на автомобила, която в случая се издига доста високо. А5 трябва да се появи в две версии - купе и кабрио. Автомобилът ще бъде показан на автосалона в Женева през март догодина и бързо след това да се появи на пазара. Купето ще има 4.70 метра дължина, така че това ще бъде автомобил с 2+2 места и две врати. Базовият мотор вероятно ще бъде 2.0  TFSI с мощност 177 к.с. Освен него, в гамата на моторите вероятно ще бъде включен и 3.2 V6 с 255 к.с. Ауди S5 ще бъде оборудван с V8 агрегат и 350 к.с. , а ще има и RS5, който ще разполага също с V8 и с 420 к.с.  
Една година по-късно, т.е. през 2008-ма ще се появи на пазара и A5 Cabrio. Тогава по всяка вероятност ще става дума за наследник на A4 Cabrio, който както и сега ще има платнен покрив.
0 от 500