fallback

Mercedes изпревари Audi по продажби

Рекордно високи продажби през юни помогнаха на Mercedes-Benz да изпревари Audi и да стане производител на луксозни автомобили №2 на света.

Съперничеството между двете немски фирми за второто място обаче, остава много ожесточено тази година, като за първите 6 месеца на 2010, от Mercedes-Benz са успели да реализират по света само 1 750 автомобили повече от AudiИ Mercedes и Audi обаче, остават след BMW, като Баварската фирма е успяла да продаде през първото полугодие 585 755 автомобила. Това запазва първото място на BMW от последните години и утвърждава фирмата като производител №1 на луксозни автомобили. През първите пет месеца от годината в Audi бяха продали повече автомобили в сравнение с Mercedes-Benz. След това през юни обаче, силното търсене на S-Class и E-Class помогна фирмата от Щутгарт да продаде само за един месец 113 300 автомобили и да излезе на второ място по общи продажби за първите 6 месеца на годината. „Ние сме в отлични позиции да продължим ръста на продажбите и през третото тримесечие”, заяви Йоахим Шмид, шефът на маркетинга и продажбите в Mercedes-Benz Cars.
Тагове:
fallback
  • #34
    Axa ( преди 13 години )
    А накрая на годината ако цифрите се променят и Ауди изпреварят Мерцедес, ти ще признаеш ли, че Ауди са по-добри?
  • #33
    Пропов ( преди 13 години )
    Според мен класацията на продажбите отговаря точно на реалното съотношение на качествата на трите гранда.От тук нататък,цифрите и да се коментират-няма да се променят,защото те доказват фактите.
  • #32
    дядо Вазов ( преди 13 години )
    Как може да има толкова много неграмотни и умствено ограничени хора пишещи на едно място?!?!?! Направо сте за съжаление!!!
  • #31
    BVSMP ( преди 13 години )
    Ето ти и малко "подплата", стискам палци да четеш Английски.http://***.autoexpress.co.uk/carreviews/usedcartests/44251/bmw_5series.htmlhttp://en.wikipedia.org/wiki/BMW_5_Series_(E39)В wekipedia, прочети в раздела за 2002 г. последното изречение...Сайта consumers report - никак не е случаен.
  • #30
    BVSMP ( преди 13 години )
    А, аз ти се чудя, как можа в две три изречения да кажеш толкова неверни неща.Е39-доста от журналистите и няколко сайта я определят като автомобил 1 за всички времена. А дизелите на БМВ, ако си запознат са ненадминати...Бъди пристрастен, но обективен.Ясен си ми щом марката ти е крива, защото харчела повече и т.н.тСмешник
  • #29
    МАГАРЕШКИЯ ( преди 13 години )
    АУДИ са при Моя, ела и ти.
  • #28
    МАГАРЕШКИЯ ( преди 13 години )
    Oт Е46 по голема бракма на окачването нема. Ша дойдете вий на Моя един по един ама нейсе!
  • #27
    azzzz ( преди 13 години )
    къде са ауди???д:д:д
  • #26
    граматик ( преди 13 години )
    А ти знаеш ли, че в българската азбука има буква "Щ"? Бива ли толкова добре запознат с историята на Audi да не знае да ползва буквите? "Штом" "оште" не си стигнал до "Щ" в азбуката (тя е по-назад, де) "ште" почакаме...
  • #25
    Анонимен ( преди 13 години )
    По-добре си организирайте фест на колите от автоморгите,да ги мерите йкоя по-голям кокашрник е.Е39,баси ***,2.0 бензин е по-спъната и от Опел Кадет 1.3,2.5 бензин е по-добре,но разхода е такъв,че убива и минималното удоволствие от шофирането.За дизели не говорим,дизел и БМВ са несъвместими неща.2.5 tds е по-трошлив и от фордовските ментета.
fallback
Последни