IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo V60 стана всъдеходно комби

Моделът излиза на пазара с един бензинов и един дизелов мотор

Volvo V60 стана всъдеходно комби

Компанията Volvo представи всъдефодния вариант на новото поколение на комбито V60. Моделът се казва Volvo V60 Cross Country, като е получил пътен просвет от 212 мм. Това е със 75 мм повече от стандартния модел.

Volvo V60 стана всъдеходно комби

Още в базовата версия комбито разполага със система за задвижване на четирите колела и специален всъдеходен режим. Моделът е играден на модулната платформа Scalable Product Architecture (SPA), която се използваше и за моделите XC90 и V90 Cross Country. Шасито и окачването са доработени в сравнение със стандартния модел с цел подобряване на оф-роуд възможностите.

В списъка с оборудване на Volvo V60 Cross Country влиза система за помощ при спускане, контрол на стабилността в завоите, електронна система за стабилизация и автопилот Pilot Assist, работещ при скорост до 130 кч/ч.

Освен това крос-комбито е оборудвано с информационно-развлекателна система, работеща с Apple CarPlay, Android Auto и 4G. Има още система за предупреждение при напускане на пътя и специална функция подпомагаща излизането от паркинг на заден ход.

Volvo V60 стана всъдеходно комби

На старта на продажите Volvo V60 Cross Country излиза с бензинов 2,0-литров двигател с 225 к.с., както и с 2,0-литров дизел със 165 к.с. Догодина трябва да се появят и два хибрида. Първият е умерен – със стартер-генератор, а вторият ще се зарежда от електропреносната мрежа.Мощността им ще бъде 365 и 390 к.с.

Снимки: Volvo

Още снимки - в галерията горе.

Тагове: volvo v60 cross country
0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Ddd ( преди 5 години )
    Системата му за автоматично спиране е била изключена от Юбер. Не спекулирай.
  • #6
    0 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    те волво казаха че са загрижени и за човешкия живот но техен автомобил премаза пресичащ човек
  • #5
    9 rate up comment 1 rate down comment
    de ( преди 5 години )
    да, наистина само цените са негативното нещо в този автомобил. Но пък всички марки го правят - яхат вълната offroad и правят пачки.За малко по-вдигната кола + псевдо 4х4 задвижване + малко пластмаски по купето = цената около 20% нагоре
  • #4
    1 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    анализа ми е едно към едно подтвърден от маркетолозите на волво само заблудени овце биха си взели китайски двулитров премиум на цена сравнима с немската тройкакакто казва джереми кларксон радвайте се на живота докато не сте си взели волво
  • #3
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 5 години )
    Анонимността ти е по-малкият проблем, лошото е, че главата не те слуша, природата може и да те е дарила с правилна сексуална ориентация, което ще остане само декларативно твърдение, но е била жестока като е отнела емоционалния ти баланс. Най-неприятното е, че в част от пролемните за теб направления още няма резултатни терапии.
  • #2
    0 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    волво и представителни функции хаххаха китайския премиум го купуват основно сексуално неориентирани балъци и кухи мамчета а вътре ухае на памперси и на повръщано пюре
  • #1
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 5 години )
    Ярко изразена многофункционалност - като се започне от възможност да е едно сгодно работно "конче", та се стигне до почти "представителни" функции. КИтайският му произход не е притеснителен, притеснителни по-скоро тук остават цените. Но няма да се цените тези, които ще карат кифлите да продължат да се тръшкат за СУВ-че.