IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рядко Lamborghini изгоря от глупост

Суперколата бе унищожена по време на зареждане на бензиностанция

Рядко Lamborghini изгоря от глупост

Един от най-впечатляващите спортни автомобили през последните години - Lamborghini Huracan Performante, изгоря напълно на бензиностанция в Мисури заради безумните действия на друг шофьор, съобщава Motor1.

Рядко Lamborghini изгоря от глупост

Машината се завръщала от поредния етап на ралито GoldRush, в което участват собственици на суперколи. Собственикът спрял за да зареди и докато бил на касата за плащате, от бензиностанцията тръгнал да излиза Chrysler. Неговият шофьор така и не забелязал, че не е откачил пистолета за зареждане, който се скъсал и пръски гориво попаднали върху рядкото Lamborghini.

Рядко Lamborghini изгоря от глупост

Резултатът не закъснял – при първата искра суперколата пламнала и огънят я обхванал буквално за секунди. Мшината не е имала никакви шансове и изгоряла изцяло. За щастие, при инцидента няма пострадали хора, а полицията е арестувала шофьора на Chrysler-а.

Рядко Lamborghini изгоря от глупост

Моделът Huracan Performante дебютира на автосалона в Женева преди година. Машината е оборудвана с 5,2-литров V10, развиващ 631 к.с. и система за задвижване на четирите колела. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2,9 секунди, а до 200 км/ч – 8,9 секунди. Максималната скорост е 325 км/ч, а цената - 274 000 щатски долара.

Снимки: Twitter

0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 5 години )
    Анонимен, карал съм в Испания, Англия, Финландия, Дания, Франция, Холандия, Австрия, Белгия , Швейцария, Германия, Италия, Люксембург и т.н. и досега никога не е имало служител, който да ми зареди колата, камо ли да ми налее течност за чистачки. Не знам къде я намери тази Нарния, в която някой друг ти зарежда колата.
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 5 години )
    и аз сам ще си зареждам ако цените на горивата са щатски!
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    peposhi ( преди 5 години )
    Цената на труда е друга ;)Имам позната, която бе шофьор в България вече 6 години и като дойде в Ирландия за първи път си зареди колата сама. Не знаеше къде и е капачката даже...
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    // ( преди 5 години )
    Зареди 3та колонка за 10 лв.
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    nixx ( преди 5 години )
    плащаш предварително сумата, за колко ще зареждаш. стандартна практика в САЩ.
  • #1
    7 rate up comment 2 rate down comment
    име ( преди 5 години )
    Преди месец в Украйна сега в САЩ! Как плащаш зареденото гориво преди да си извадил пистолета и да го закачиш пак на колонката!??!!?!?