Вход   Регистрация

Американци превръщат Boxster в класиката 356

Американци превръщат Boxster в класиката 356
 

Най-скъпата трансформация е почти 150 000 долара

Американското тунинг ателие Starke предлага достъпен начин да се сдобиете с реплика на класиката Porsche 356, чийто цени от година на година стават все по-високи, а по разбираеми причини оригиналните автомобили намаляват. Компанията използва автомобили Boxster от периода 1997-2012, т.е разходите са още по-ниски, тъй като това са сред най-евтините Porsche-та.

Американци превръщат Boxster в класиката 356

И в ателието на Starke в Скотсдейл, Аризона по-семплият и обикновен Boxster добива формите на легендата 356, като всеки един клиент трябва предварително да зададе изискванията си за екстериора. Що се отнася до интериора, тук се смесват модерни и ретро елементи. Обзавеждането е семпло, като клиентът избира тапицерията и основните цветове. На арматурното табло присъства инфотейнмънт система, което означава и наличие на навигация.

Американци превръщат Boxster в класиката 356

Като допълнение може да се поръчат и промени по двигателя, който иначе е повече от достатъчен и в серийния си вид – 3,7-литров 6-цилиндров боксер с мощност 375 к.с.. Серията на Starke носи името Revolution Speedster и включва няколко нива на преобразяване и доработка като най-евтиното е CS (Classic Series) – цената му е 59 950 долара, като тук не се включва цената на Boxster-а, който се използва за база на проекта.

Американци превръщат Boxster в класиката 356

Когато обаче се променят и динамичните характеристики на автомобила, както и поведението му на пътя, вече се отива на Revolution Speedster Outlaw (79 950 долара), което означава по-широка каросерия плюс регулируемо окачване на Bilstein. Най-скъпата версия е Revolution Speedster Carbon Fiber Outlaw, която струва 149 950 долара и включва на практика нова каросерия от фиброкарбон, както и по-мощен двигател.
Снимки: Starke

Реклама  


Купи Porsche

Виж всички обяви

Коментари ( 5 )

Напиши коментар Влез

от: до анонимния ( преди 11 месеца )

Да! Трамвай си! Виж се в огледалото.Жълт.
Отговори
 
+3
 

Положителни: 3  Отрицателни: 0

от: Аморфис ( преди 1 година )

Я помисли малко, преди да плюеш!
Първо е на базата на 911, което е много ново. Т.е. - има всички системи за безопасност, по-комфортна е от старите им коли и ще е много мощна. В същото време, някой фен на ретро колите ще си я купи с огромно удоволствие!!!
Отговори
 
+7
 

Положителни: 8  Отрицателни: 1

от: aqsw ( преди 1 година )

Ех животе, ех ....
Отговори
 
+7
 

Положителни: 7  Отрицателни: 0

от: Анонимен ( преди 1 година )

Покажи Коментара
Това ако е красиво, аз съм трамвай! Настъпана костенурка! Ужас и безумие! Грозила!
Отговори
 
 -20
 

Положителни: 2  Отрицателни: 22

от: Аморфис ( преди 1 година )

Суперско!
Ако човек има пари, да си го купи с кеф!
Хем красиво, хем удобно, хем безопасно!
Но си е скъпичко...
Отговори
 
+17
 

Положителни: 18  Отрицателни: 1


Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising