IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ставаш на 83? Пробвай Lamborghini...

Пенсионер в Щатите получи вълнуващ подарък

Ставаш на 83? Пробвай Lamborghini...

Американският пенсионер Доналд Хамбрит едва ли щеше да получи своите 15 минути слава, ако не беше интересният подарък за 83-я му рожден ден. Подаръкът се оказа разходка с Lamborghini Gallardo, а организацията е дело на екипа служители на дома за възрастни хора, където живее Доналд.

Ставаш на 83? Пробвай Lamborghini...

Преди година Хамбрит разказал на приятелката си Джесика Хиксън, която е сред работещите в дома, че цял живот мечтата му е била да има Lamborghini. Затова и на миналия си рожден ден Доналд получил като подарък модел на Gallardo, а сега дойде и реалното преживяване, макар и за броени минути. Хиксън се свързала с местния дилър на италианската марка Metrolina Auto Group и оттам откликнали с готовност да зарадват рожденика.

Ставаш на 83? Пробвай Lamborghini...

И адреналиновата му разходка, макар и като пасажер, станала факт. Това е вторият пореден случай в последно време, в който пенсионер и високи скорости попадат в едно и също изречение. В края на юли белгийската полиция залови с 238 км/ч 79-годишна дама зад волана на Porsche Boxster GTS, която имала проблеми със съня и излязла да се разходи с колата.

Тагове: lamborghini
0 от 500