IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo готви голям седан и купе

Италианците ще пуснат на пазара съперник на BMW 5-Series

Alfa Romeo готви голям седан и купе

Новите Giulia и Stelvio са първите два модела, с които Alfa Romeo ще се опита да си завърне загубените позиции на своите пазари. Съвсем скоро те ще бъдат последвани от още два – представителен седан и спортно купе, съобщава изданието Carscoops.

Alfa Romeo готви голям седан и купе

За бизнес-седана ще бъде възродено името Alfeta, като той ще бъде изграден на модернизираната платформа Giulia. Автомобилът ще бъде позициониран като конкурент на BMW 5-Series, Mercedes-Benz E-Class, Audi A6 и Volvo S90. Подробности за него засега отсъстват, но се знае, че той ще бъде лесно разпознавам на външен вид, като освен стандартните бензинови и дизелови мотори ще получи и хибриден агрегат.

Alfa Romeo готви голям седан и купе

Що са касае до втория модел, в неговата основа ще бъде концептът Maserati Alfieri (на втората снимка). Той ще бъде изграден на платформата, използвана за Maserati Ghibli и Quattroporte, като стандартната версия ще получи 3,0-литров V6 с турбо, развиващ 500 к.с. Моделът ще излезе през 2020 г., а през 2021 г. ще се появи и негова електрическа версия, която да се конкурира с машините на Tesla.

Снимки: Rema Design, MotorTrend

Тагове: akfa romeo alfeta alfieri
0 от 500
  • #12
    21 rate up comment 4 rate down comment
    Тъй-тъй ... ( преди 7 години )
    фЕатажиите таман спокойно си пускаха снимки и рисунки но като ги нагазиха VW и BMW им се развали картинката! )))))))))))
  • #11
    24 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Първите коментари бяха на ниво, и като нагазиха Голфаджии и Бенз.+Масло+Вода, и всичко се развали, също като в живота им !!!!
  • #10
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    BMW фен съм
  • #9
    22 rate up comment 12 rate down comment
    градинар Маркионе ( преди 7 години )
    Алфа ще цъфне и върже кога цъфнат налъмите! Не виждате ли, че всичко е рекламен трик бе суеци непоръбени!?Важно е некви пубери да хълцат и въздишат като гледат снимките, а на улицата квото стане.
  • #8
    31 rate up comment 4 rate down comment
    thebrainless ( преди 7 години )
    Мисля, че Алфа следващите години ще разцъфне като марка, и ще се нареди там, където винаги е и било мястото!
  • #7
    24 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Абе явно и на тебе анонимен *** бая са ти сцепвали трътката с умрелника дето имаш щам ти е толкова вътрешно,като видиш Алфа даже и на фотошоп.
  • #6
    27 rate up comment 15 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 7 години )
    Алфа разцепват и с дизайн и с вървеж ама във фотошопа! Направо рисунка след рисунка, а по улиците разбрицани фЕати с емблема на алфа.
  • #5
    21 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Разбрахте точно, само допълвах мненито ти !!!
  • #4
    31 rate up comment 1 rate down comment
    Един там ( преди 7 години )
    До един от АнонимнитеНе казвам, дали е добра платформата или не.Добър ли е двигателя на Ферари. (тук, предполагам въпроса е риторичен)Става въпрос, че НЕ Е разработка на Алфа Ромео.Подобно на ония глупости с Поршетата дизел и Ягуар комби.Иначе съм съгласен. Вложени са много пари и те требе да се избият.
  • #3
    29 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тази платформа струва 1,7милярда $ !Това е инвестиция, която дрябва да се изплати по някакъв начин.Сумага е колосална !