IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW X6 M се превърна в заплаха за суперколите

След доработката на G-Power кросовърът получи 750 к.с.

BMW X6 M се превърна в заплаха за суперколите

По принцип М-моделите на BMW разполагат с достатъчно впечатляващи характеристики, но дори това не пречи на ателиетата за тунинг да предлагат доработки за тях. Поредната идва от компанията G-Power, която се е заела с кросовъра X6 M.
BMW X6 M се превърна в заплаха за суперколите
Резултатът се нарича G-Power Typhoon и определено изглежда впечатляващо. Каросерията на автомобила е разширена, като самият той е поставен на 23-цолови джанти с гуми размер 315/25 ZR.

Най-важната доработка обаче е на мотора – 4,4-литровия би-турбо V8. В стандартния си вариант той предлага 575 к.с. и 750 Нм, но при този истински тайфун мощността му е съпоставима с тази на някои суперколи – 750 к.с. и 980 Нм.

Промяната е постигната благодарение на модернизираните турбокомпресори, както и на новата спортна изпускателна система. Експертите на G-Power са препрограмирали управляващия електронен модул на двигателя, за да постигнат крайния резултат.
BMW X6 M се превърна в заплаха за суперколите
Засега от ателието не разкриват динамичните характеристики на творението си, но според експерти кросовърът ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,8 секунди (4,2 секунди при стандартното BMW X6 M) и ще достига максимална скорост от 300 км/ч.

Снимки: G-Power
 

Тагове: g-power bmw m6
0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    ььь ( преди 7 години )
    Кола за богати ***.
  • #11
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Мажеte пастет и лютеница и от скъпи коли разбирате :D:D Килограмите й много, завоите нямала да взима, тясна била, а тва че сте неграмотни и скъсани хич ли не ви притеснява :D:D
  • #10
    2 rate up comment 0 rate down comment
    op ( преди 7 години )
    Yesteee
  • #9
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Корнелия Нинова ( преди 7 години )
    Уважаеми г-н Елон найлон,Аз, Корнелия Нинова като Лидер на БСП и десетки социалисти отричщи всичко ново, Ви приветстваме на безплатен Симпозиум "В древността во веки" на адрес: София ул. Позитано 20; всеки делничен ден от 10.00ч.С УвжениеКНПП: Върховният водач Ким Чен Ун обеща да шрисъства също! Очакваме Ви!
  • #8
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    до 100 добре а после?! Елън Мъсл отива в да зарежда батериите..
  • #7
    19 rate up comment 8 rate down comment
    Елон найлон ( преди 7 години )
    Стига с тоя ел.*** .Едни секунди сам осравнявате,то щото няма друго.Вие станахте по зле от гейовете дето ни ги навират в муцуната.Не не харесваме амбреажи,харесваме жени.Не харесваме турлей,. харесваме автомобили с ръчни скорости ,не некви гейски падъл шифтове и копчета.Ай сиктир от ..V8 ще сравнява с ел.диван...бегай при Елон..
  • #6
    4 rate up comment 6 rate down comment
    Elon Musk vs Mustafa ( преди 7 години )
    Tesla Model X with Ludicrous Speed Upgrade->100km за 3.35 сек от E110kBMW X6 E63 base->100 за 4.20 сек от E120kBMW X6 M E71 G6X V8 TYPHOON->100 за 3.8 сек от min E200k
  • #5
    12 rate up comment 5 rate down comment
    :) ( преди 7 години )
    С това тегло изобщо не се и доближава до суперкарите. Там съотношението тегло/мощност е съвсем различно.
  • #4
    12 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    750 магарета за този куц автомобил! Баси това е голямо извращение, даже от мерцедес ме разочароваха че направиха същия кошник!
  • #3
    13 rate up comment 2 rate down comment
    FF ( преди 7 години )
    Анонимко,ти чичи не го мисли..Ако си размърдаш пипето..щеше да се досетиш че чичи, се вози за кеф,плаща цената на това нещо за кеф.Нито вози колци за домати,нито ходи на работа в завода..На дясната седалка седи руса бамбина и на път към хотела 5 звезди му дреме дали ще кара като луд в завойте.Ако пък беше прочел малко повече щеше да знаеш че това нещо има електонен sway bar отзад..Та дреме му за завойте..ти го гони с каквото искаш.. :)