IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Renault Koleos пристига в Европа

Кросовърът ще се предлага на 80 пазара по света

Новият Renault Koleos пристига в Европа

Renault разпространи снимки и информация за новото поколение Koleos, което ще оглави гамата от кросовъри на френската марка. Моделът ще дебютира на автосалона в Пекин, но ще се продава глобално.
Новият Renault Koleos пристига в Европа
Позиционираният в сегмент D кросовър следва новия дизайнерски език на Renault, познат от модели като Megane, Talisman и Kadjar. Той е конструиран на базата на Nissan X-Trail, като е малко по-голям от първото поколение Koleos.

Размерите на новия модел са дължина от 4672 мм, широчина - 1843 мм, височина - 1678 мм и разстояние между двете оси от 2705 мм. От официалната информация става ясно, че Koleos предлага водещ в сегмента простор в кабината, висока позиция на седне и върхово оборудване.

Сред системите на борда присъстват инфо-развлекателната система R-LINK 2, волан с подгряване, аудиосистема BOSE, дигитални уреди, амбиентно осветление, автоматична аварийна спирачна система, технология за разпознаване на пътните знаци, камера за заден ход, система за предупреждение за наличие на обект в сляпата зона на огледалата и др.
Новият Renault Koleos пристига в Европа
Задвижващата система на второто поколение Koleos е идентична с тази при Nissan X-Trail. Тя разполага с няколко режима - 2WD, 4WD AUTO и 4WD LOCK. В гамата двигатели ще бъдат включени бензинови мотори, развиващи мощност от 150 и 200 к.с. Дизеловият агрегат ще бъде с обем 1,6 литра, като ще разполага със 160 к.с.

Новият Koleos ще се предлага на 80 пазара по света. Основният от тях ще бъде Китай, като екземплярите за този пазар ще се произвеждат в Ухан. Останалите 79 пазара, сред които и Европа, ще получават автомобилите от завода в Бусан, Южна Корея.

Снимки: Renault

Тагове: renault koleos
0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    М ( преди 7 години )
    А, бе "Баджанак" много сигурно ги твориш приказките за още след 5х.км.,аз я карам от нова и е на 180х.км. близо и нямам проблеми с тракане и хлопане.Всичко майка е от поддръжка и манталитет на шофиране и познаване и пазене на автомобила,както и полагане на грижи.Иначе и танк да ти дадат ще го сломиш за 2000км.
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Баджанака до шурея ( преди 7 години )
    каква акция те гони от рено бе!? че те ако правеха акции то живо рено по пътя нямаше да срещнеш! ако беше така откъде пари за многобройните адвокатски, консултантски и тем подобни държавни търтеи дето им защитават "интересите" при поредния рено-сакатлък!а шурето каза, че тропането, скърцането и др. подобни рено-екстри се появяват още след 5-6 хил. км.
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Честно да ти кажа, шурето си взе преди 7 години чисто нов Гранд Сценник, много приятен автомобил и за 7 години му навъртя 150000км. и като говорим за коли, шурето ми каза Реното бе перфектно до 100000км. сега не че имам каза проблеми, но се появиха вибрации, тракания, пукания в купето. Колата си върви, но каза вече дрънчи от всякъде, явно каза за това са и сложили гаранция 100К километра, колата е пазена и обслужвана само в сервиза на Рено и никога не е удряна.
  • #5
    16 rate up comment 2 rate down comment
    888888 ( преди 7 години )
    Красив!! Когато става въпрос за нов автомобил(до 5год), колата е супер. Това, че ние караме кочини на 15+ години си е наш проблем!
  • #4
    3 rate up comment 19 rate down comment
    куку-вец ( преди 7 години )
    то че от рено се напъват постоянно е така,но:- напъват се за коли - получават се кочини пълни с дефекти;- напънали се за диамант - получило се е нещо, дето можеш да видиш в гащите на жена, и т.н.
  • #3
    30 rate up comment 3 rate down comment
    ку-ку ( преди 7 години )
    Дошо, емблемата на Рено е обработен полиран диамант. Ти и другите фройдисти-разбирачи в Абсурдистан, няма да е лошо да се образовате малко.
  • #2
    4 rate up comment 27 rate down comment
    Дошо ( преди 7 години )
    С техника на Нисан и производство в Корея може и да направи някоя и друга продажба.Задължително обаче трябва да се махне онова женското на капака!
  • #1
    15 rate up comment 8 rate down comment
    RRE S3 ( преди 7 години )
    Edno goliamo brvo Tova e SUV ot Reno koito opredeleno dori z bih karal s kef.Dano ima i sistemata zaviva6ti zadni kolela