IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият бус на Toyota

Proace е наличен във версии Van и Verso MPV, използва базата на Citroen Jumpy и Peugeot Expert

Новият бус на Toyota

Японската компания Toyota представи новата версия на своя лекотоварен модел Proace. Той е наличен в пътническа версия Verso MPV и в товарна Van, като ще стъпи на пазарите в Европа по-късно тази година.
Новият бус на Toyota
За конструирането на Proace японската компания си партнира с френската PSA. Всъщност бусът на Toyota използва базата на новите Citroen Jumpy и Peugeot Expert.

Подобно партньорство цели редуциране на разходите, като е нещо обичайно за сегмента на лекотоварните автомобили. Такъв съюз съществува и между Renault-Nissan, General Motors и Fiat Chrysler Automobiles.

Новата Toyota Proace ще се предлага с три дължини на базата и с две разновидности на дължината на междуосието. Най-компактният товарен модел Proace Van Compact има дължина от 4,6 метра и междуосие от 2,9 м. При версията Medium показателите са съответно 4,9 и 3,2 метра, докато версията Long има аналогично междуосие, но общата й дължина е увеличена до 5,3 м.

Пътническите версии на Proace са също няколко, като максималният им капацитет е 9 души.
Новият бус на Toyota
За гамата от двигатели се съобщава единствено, че предлага 5 дизелови мотора с мощност между 95 и 180 к.с. Както и че агрегатите предлагат водещи в класа нива на вредни емисии. Трансмисиите са ръчна и автоматична.

0 от 500