IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford се включи във войната на Lada и Hyundai

Докато всички спорят за НеВеста, ние предлагаме - Fiesta, гласи новият билборд

Ford се включи във войната на Lada и Hyundai

Двама се карат, третият печели. Нещо такова се случи с рекламната война на Lada и Hyundai, в която вече участва и Ford.

Новопоставеният билборд рекламира най-достъпното предложение на Ford, като гласи: "Докато всички спорят за НеВеста, ние предлагаме - Fiesta".

Текстът е поставен на фона на две азиатки в булчински рокли, каквито присъстват и в рекламите на Lada и Hyundai.
Ford се включи във войната на Lada и Hyundai
Рекламата война започна по-рано тази седмица в Русия, когато Lada постави билборд на своя нов модел Vesta. Той изобразява булка от азиатски произход във видимо недобро настроение, както и надпис "Време е да се разделиш с НеВестата".

Рекламата е насочена към собствениците на популярните в Русия азиатски компактни автомобили, с които новата Lada Vesta ще трябва да се конкурира. Именно тези модели са скрити зад посланието "НеВеста".
Ford се включи във войната на Lada и Hyundai
Само ден по-късно един от дилърите на Hyundai в страната също постави рекламен билборд, с който отговори на провокацията на Lada. Той също изобразява булка от азиатски произход. Тя обаче е усмихната, а текстът гласи: "Нашите НеВести не се трошат".
Ford се включи във войната на Lada и Hyundai
Предстои да разберем какво ще последва оттук нататък - отговор от Lada или пък нов участник в рекламните действия.

Малко след като билбордът на Fiesta се появи, от Ford излязоха с официално съобщение, че нямат нищо общо рекламата. Тя обаче не е премахната.

Тагове: lada vesta
0 от 500