IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-странният Mercedes-Benz S-Class

Ателието GAS вече приема поръчка за направата на този Франкенщайн (Видео)

Най-странният Mercedes-Benz S-Class

Изданието Autoblog публикува снимка на загадъчен седан, в който се комбинират компоненти от няколко модела на Mercedes-Benz. Машината е подготвена от американското тунинг-ателие Galpin Auto Sports (GAS).
Американците събраха няколко Mercedes-а в едно
На страницата на GAS във Facebook снимката бе публикувана на 15 декември. Малко след това тя се появява и в Twitter, но по-късно бе премахната. Въпреки това в блога на компанията в социалната мрежа се съобщава, че вече се приемат поръчки за направата на такава кола.

Проектът носи името Mercedes Royale 600. Подробности за автомобила няма, но се вижда, че в основата на автомобила е настоящото поколение на Mercedes-Benz S-Class. Решетката на радиатора е в стила на класическите Mercedes-и, а фаровете са взети от суперколата SLS.

Освен този Франкенщайн на автомобилизма ателието предлага и спийдстър, постороен на базата на новото поколение на Ford Mustang.



Снимка: Facebook

0 от 500